Kansikuva

Kansikuva

tiistai 23. elokuuta 2011

GFG 4. päivä

Taitaa olla viikko siitä, kun keksin, että lähden tähän mukaan, hieno homma! Etenkin nyt, kun maha on täynnä rahkaa ja marjoja :-)

Aamulla vetäsin taas kaurapuuron suolasilmällä ja erikseen mehukeiton ja raejuuston. Hyvin uppoaa toi puuro, olen ihan ihmeissäni! Kaurapuuro on aina ollut mulle niiiiin vastenmielinen ruoka, yleensä jo puolessa välissä lautasta on alkanut tökkimään todella pahasti. Mut hienoa, että nyt maistuu!

Aika pian aamupalan jälkeen keksin, että mäpä lähden jumppaan! GoGossa oli 11:15 BodyPump ja tykkäsin siitä Kiinassa, joten päätin lähteä kokeilemaan. Se on aina vähän jännä mennä uusiin juttuihin, tuollakin koitin vaan katsella mitä muut ottaa, joten hirveellä kiireellä kaikki siinä touhusi. Toki olisin varmaan ohjaajaltakin voinut kysyä, mutta hyvin pärjäsin ilmankin! Jumppa oli kiva ja supertehokas mun vähän jumpatuille lihaksille! Oli hieman vaikeuksia suihkun jälkeen kävellä yläkerrassa olevasta pukkarissa rappuset alas :-) Huomenna on ihan varmasti paikat kipeet! Ehdottomasti uudestaan, ehkä kerran viikkoon.

Join jumpan jälkeen palautusjuoman, vein sykemittarit huoltoon ja lähtin kotiin väsynein jaloin. Kotona odotti valmiiksi punnattu makaroni, jonka kaveriksi tein tomaattimurskasta, tonnikalasta ja kesäkurpitsasta kastikkeen. Hyvää oli ja puolet jäi huomiseksi.

Jumpan vuoksi siis lounas ja päivällinen vaihtoi paikkaa, hiilariruoka aina treenin jälkeen. Välipalarahka meni vähän myöhäiseksi, söin sen vasta vähän ennen viittä. Ekaa kertaa laitoin mehukeiton rahkan sekaan ja oli hyvää! Pitää huomenna ostaa jotain muuta mehukeittoa, nyt siis raparperi-herukkaa, seuraavaksi taitaa kotiin tulla vadelmaa, njam!

Päivälliseksi mikrotin lohta ja kaveriksi sadonkorjuukasviksia, öljyä ja raejuustoa. Sama setti siis kun eilen, mutta hyvin upposi. Huomiseksikin jäi lohta, pitää keksiä jotain muuta vegeä kaveriksi.

Ilta menikin koulutehtäviä tehdessä. Suunnittelin kerrostaloon jätehuollon ja tein kirjallista näyttöä ympäristönsuojelun perusteista. Vähän jäi vielä torstaille/perjantaille. Huomenna menen aloittelemaan toista näyttöä, teen erääseen yritykseen jätehuoltosuunnitelman. Huomisen syömiset pitäisi miettiä, ehdin syödä kotona aamupalan ja ehdin varmasti päivälliselle takaisin, ehkä välipalalle. Pitäisi siis ottaa lounas ja ehkä välipala mukaan. Varmaan ainakin protskupatukka lähtee mukaan ja ehkä pakkaan tältä päivältä jääneen lohen ja jotain vegeä kylmälaukkuun.

3 kommenttia:

  1. Moikka! Suosittelen ehdottomasti myös muita ( aerobisia) jumppia pumpin ohelle. Pumppihan on enemmän lihaskuntotreeniä.
    3-4 kertaa viikossa on yleinen personal trainereiden suositus. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. GFG-ohjelmassa ohjataan punttitreeniin ja sitten aerobiseksi aamulenkkejä, pääpaino kuitenkin noilla punttitreeneillä. Mä oon myös enemmän lihaskuntotreenityyppiä, aerobista tulee ainakin jonkin verran koiralenkeillä, täällä on hyvät maastot, tulee mentyä välillä metsässä ylä- ja alamäkeä. Mutta ehdottomasti kokeilen noita eri jumppia!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa! En tiedä meneekö teillä sellaista yhdistelmäjumpppaa ( Elixiassa Voimatotal). Siinä on lihaskunto ja aerobinen molemmat. Melkein kuolin ekoilla kerroilla :D

    VastaaPoista