Kansikuva

Kansikuva

perjantai 11. tammikuuta 2013

Pt-treeniä

Tänään oli taas pt-treeniä heti aamupäivällä. Mietin matkalla Wolfille, että olo on vähän samanlainen kun vaikka hammaslääkäriin mennessä. Eli jännittää ja pelottaa, paikan päällä helpottaa kyllä heti ja homman jälkeen on tosi onnellinen olo. No, pt-treenin jälkeen on enemmän kun onnellinen olo!

Tänään aloitettiin treenit askelkävelyllä, ihan fiksu vetää se heti alkuun, viimeksi en pystynyt lopussa tekemään enää askeltakaan, en painoilla enkä ilman :-) Kolme kertaa vedin peililtä peilille ja joka kiekalle painavampi tanko niskaan. Kyllä oli kolmas kierros jo tiukka ja välillä piti vähän askelta korjata, mutta loppuun pääsin!

Siitä sitten Smith kyykkyjä tekemään ja heti perään reiden koukistajaa ja -ojentajaa. Smithissä oli taas penkki alla, että meen varmasti riittävän syvälle, toistoja oli jotain 15-20, ei tuu itse aina niin laskettua :-) Kolme kierrosta tehtiin noita, mutta eipä se siihen loppunut! Luvassa oli 40 kyykkyä lisää! 10 kyykkyä ja 45 sekuntia taukoa, 10 kyykkyä, 45 sekuntia taukoa jne., kunnes oli 40 täynnä, oli kyllä vika sarja tiukka! No, sitten joku keksi, että vielä menee 10, on sit puolet sadasta tehty... Siinä vaiheessa taisin haukkua mun pt:tä ilkeäksi mieheksi, anteeks :-) No, yllättäen kun pää oli asennoitunut siihen 40 toistoon, niin mähän meinasin pudota jo ekalla toistolla ja taisin pudotakin? Siitä vaan ylös ja ei auttanut muu, kun tehdä ne 9 toistoa pois ja onnistuihan se. Painoista ei mitään tietoa, mutta oli riittävästi :-) Sitten tehtiin samalla tyylillä koukustajat ja ojentajat, mutta 30 sekunnin tauoilla ja 40 toistoa riitti. Oli kyllä niin hikinen ja punakka nainen ton jälkeen :-)

Vielä oli vartti tehokasta treeniaikaa jäljellä, joten prässin kimppuun. En nyt yhtään muista toistojen määrää, mut olisinko mä jotain 20 tehnyt ja siitä sitten mavea käsipainoilla heti perään. Pari kierrosta noita ja hyvin tutisi jalat :-) Vielä oli kuitenkin yksi voimanponnistus edessä. Leveä prässi ja 40 toistoa putkeen... Tossa vaiheessa meinasi usko loppua ihan täysin. Jos tiedossa olisi ollut vaan 4 sarjaa, 10 toistoa per sarja, niin varmasti pää olisi pysynyt ihan kylmänä, mut nyt ei meinannut. Jossain vaiheessa sarjaa meinasi alkaa hiipumaan, mut sitten alettiin laskemaan kymppi kerrallaan ja jaksoinhan mä! Ei ne ihan putkeen mennyt, mutta ei nyt mitään isompia taukojakaan ollut ja se on jännä, miten ne viimeset menee aina niin kovalla sykkeellä, vaikka ei jaksua meinaa enää ollakaan. Kai se pää tajuaa, että tästä ei pääse ennnen kuin homma on hoidettu!

Oikein hyvä oli treeni, vähän meinasi tulla huono olo, kevyesti meinasi itkettää ja vaikka mitä. Kyllä se irvistys aina hymyksi muuttuu, kun toistot on tehty, lyhyessä ajassa menee kyllä tunteet niin laidasta laitaan.

Treenin jälkeen vielä muutama sananen pt:n kanssa tästä projektista. Kerroin etten osaa oikein muusta puhuakaan kun treeneistä ja ruoista, mut se on kuulema ihan normaalia :-) Mutta kyllähän tää on niin iso juttu nyt mun elämässä ja pitää ollakin, että onnistuu! Ja en epäile ollenkaan etteikö tää onnistuisi, kyllä mä pystyn ihan mihin vaan, mihin haluan! Ja niin pystyt sinäkin, jos vain haluat!

Ihanaa viikonloppua kaikilla!

5 kommenttia:

  1. Uu, kuullostaa niin ihanalta. Kaipaan kyllä niitä jännittäviä pt-treenejä välillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö se sun mies vois järkätä sulle jännittäviä treenejä :-)

      Poista
    2. Joo järkkää se, mut ei se oo sama. :)Tai siis siinä ei oo mitään jännää.

      Poista
  2. Mä kanssa kotona vaan puhun treeneistä ja varmaan tuota toista puoliskoa alkaa jo kyllästyttämään kun mä vaan hehkutan, että mitä tein salilla ja millä painoilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sami ei ainakaan vielä tunnusta, että kyllästyttää, mutta kyllähän se varmaan sujuvasti antaa mennä ainakin puolet toisesta korvasta ulos :-) Eikä se oo niin vaarallista, en mäkään kaikkea aina kuuntele, mitä se sanoo, sori vaan Sami ;-)

      Poista