Kansikuva

Kansikuva

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Lepo jatkuu

Täällä sitä edelleen otetaan iisisti. Reilu viikko sitten alkanut käsivaiva on edelleen päällä. Kättä särkee melkein 24/7 ja lapakin kiukuttelee etenkin autolla ajaessa ja sitä tulee tällä viikolla koulun vuoksi 200km/pv. Hermosärky on vähän vähentynyt, mutta etenkin yöllä se voimistuu ja aamulla on yleensä pahimmillaan. Liike tuntuu sitä vähentävän, mutta liikkeen suhteenkin on vähän ongelmia, kun käsi ei vaan toimi kunnolla. En välttämättä uskalla kantaa oikealla kädellä kahvimukia eli käsi on vähän voimaton, mutta enemmän ongelmia on sillon, kun rannetta pitää koukistaa, kännykän laittaminen ahtaaseen takin taskuun osoittautui eilen yllättävän vaikeaksi.

Laitoin maanantaina viestiä mun hieroja/fyssarille ja hän suositteli mulle käyntiä osteopaatin luona. Soitin sitten eilen aamulla hänen suosittelemalleen Marko Panulle, jolla sainkin sitten ajan jo tälle aamulle. Tänään ikävä kyllä aamulla tuli viesti, että hän on sairaana :-( Huomenna soitellaan uudesta ajasta, toivottavasti saan sen mahdollisimman pian, sillä vähän tää alkaa jo syödä naista!

Tämä viikko on koulun vuoksi lepoviikko, mutta eipä tässä oikein treenaamaankaan pysty. Sunnuntaina kävin tekemässä jalkoja, mutta vähän piti soveltaa treeniohjelmaa, kun en pysty käsiä apuna käyttämään. Pakarat ja etureidet on kyllä olleet kipeät eli perille se meni, vaikka kyykyt väliin jäikin!

Noin yleisesti fiilis on ihan hyvä! Muistan olleeni joskus vuosi sitten ihan rikki, kun satutin lonkankoukistajani. Syksyllä jo pelkkä lepopäivä oli yhtä tuskaa! Nyt olen useamman viikon mennyt parilla hassulla treenillä eikä tunnu missään! Mä olen siis kehittynyt muutenkin kun olkapäistä, hyvä minä!

Valmentajalle olen laittanut säännöllisesti väliaikatietoja. Tänään tuli vihreää valoa sille, että ruokavaliota muutetaan vähän, kun en nyt pysty treenaamaan, ruokaa on vähän turhan paljon sohvalla makoilua varten. Huomenna pitäisi tulla uusi ruokavalio, missä on vähemmän hiilaria. Sitten, kun treenit taas kulkee kunnolla, niin varmaan lisätään hiilareitakin!

Ruokavalio pitää hienosti. Useinhan nää sairastelut tekee ruokavalion noudattamisesta vaikeita. Kun fiilis on sairastamisen vuoksi huono, aika monen tekee mieli lohduttautua herkuttelulla. Tai ei koeta, että ruokavalion noudattaminen olisi niin tärkeää, kun ei treenata. Mun uusimpia ruokaherkkuja on pizza, minkä teen real-leivän päälle. Pistän siihen Pirkka chili- tai valkosipulitomaattimurskaa, tonnikalaa tai naudan jauhelihaa, sitten tomaattia, pizzamaustetta ja päälle raejuustoa. Hetkeksi mikroon ja pizza on valmis :-)

Pizzaa, namia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti