Kansikuva

Kansikuva

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Tää on parasta just nyt!

Tänään koitti sitten se päivä, mihin treenattiin 11 pitkää viikkoa! Tänään kokeiltiin mun maastavedon enkkapainot! Alkuviikostahan meillä oli Killen kanssa ihan huikee treeni, missä tehtiin sarjaenkka 3 x 135kg, sen jälkifiiliksillä oli hyvä lähteä tähän päivään :-) Ykkösvedot tein mun oman valmentajan Mikko Korpeisen johdolla, Mikko itse veti viime sunnuntaina 320kg eli kova äijä ja osaa kyllä asiansa!


Mun mies oli kuvaamassa meidän treeniä ja otti kuva alkutreenistäkin. Santalan Risto kertoi, että putkirullan päällä makoileminen ennen treeniä lisää suorituskykyä, pakkohan sekin kortti oli käyttää! Tein tossa myös syviä vatsoja, että ne olisi vähän lämmenneet ennen vetoja.


Mun lämmittelyyn kuuluu myös kepin heiluttelu vähän joka suuntaan, sillä saa kivasti auki olkapäitä ja keskikroppakin lämpenee. Teen keppijumppaa joka treenin alkuun, jalkapäivinäkin kevyet pyörittelyt ennen jalkojen lämmittelyä.

Aluksi tein ihan tangolla yhden vetosarjan ja siitä sitten alettiin lisäilemään painoja. Muutaman pitemmän sarjan jälkeen aloin tekemään vaan ykkösiä. Ensin 70kg, 100kg, 120kg ja 140kg.


Yllä olevassa kuvassa keskityn mun enkkavetoon, vaikka olihan itse asiassa toi 140kg jo mun enkka :-) Kille istui tossa vieressä ja alkoi puhumaan niitä samoja juttuja, millä mentiin mun pään sisään tiistaina. Tällä kertaa hainkin hyvän fiiliksen tiistain onnistumisesta, pystyin tosi hyvin saamaan sen fiiliksen kroppaan.


Tässä se sitten on, mun syksyn huipennus. 150kg!!! Ihan huikee kokemus. Alkusyksystä kaikki vähänkin raskaat jäi maahan, koska pää vaan petti, mutta nyt on menty hurja harppaus eteenpäin! Nytkin vaan vedin ja vedin, periksi en antanut! Valmentaja kommentoi, että oli aika hurjan näköinen veto ja selkä pyöristyi aika paljon, mutta tiesi mun kunnon ja antoi sillä vetää loppuun asti.

Ihan mieletöntä katsoa tota, kun Mikko ja Kille huutaa, vedon aikana sitä ei oikein edes huomannut :-) Ihan mahtava kannustusjoukko kyllä!


Tässä keskityttiin jo seuraavaan vetoon, mähän en tiennyt, että mitä painoja vedän, joten en tiennyt mistään enkoista vielä mitään. Taas istuin silmät kiinni ja Kille valoi muhun uskoa :-)

Vika veto oli 155kg, pari kertaa koitin, mutta ei noussut. Päätettiin lopettaa leikki siihen. Kuulin tulokseni ja olin enemmän, kun tyytyväinen :-D


Tässä vielä höpistään vedot läpi koko porukalla, mukana myös Killen ihana avopuoliso :-)


Mikon kanssa treenailtiin vielä vähän lisää selkää, tehtiin ala- ja ylätaljaa, kulmasoutua tuettuna ja lantionnostoa. Vikassa lantionnostosarjassa oli 120kg ja sit kuulema nousee veto hyvin, kun lantionnostoon saa laittaa 200kg painoa :-)

Fiilikset on kyllä lievästi sanottuna huikeet! Vuosi on ollut haastava, alkuvuosi meni olkapäävaivan kanssa ja kun olkapää tuli suht kuntoon, niin kipeytyi polvi. Välillä olin syksyllä ihan alamaissa, kun ei vaan treenit kulkeneet ollenkaan. Muutenkin syksy oli opiskelun vuoksi aika rankka, usko itseen oli monta kertaa koetuksella. Tää oli ihan mahtava huipennus, vedin just sen, mikä oli tavoitteena! Tammikuussa meen Mikon juttusille ja plänätään kevät, vedot jatkuu, vaikka viikko sitten suunnittelinkin uhkasinkin lopettaa ne kokonaan :-) Mut vähän uusia juttuja kuitenkin, samalla sabluunalla ei tehdä.

Uskokaa unelmiinne ja yleensäkin uskaltakaa unelmoida! Laittakaa tavoitteet korkealle! Ympäröikää itsenne ihmisillä, joka uskoo teihin, kannustaa teitä, vie tiukan paikan tullen eteenpäin!

8 kommenttia:

  1. Sä olet aivan mahtava! Hienoa, että reeni kulkee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sami :-) Tää on semmosta vuoristorataa, kuten tiedätkin! Tästä saa kyllä nyt hyvin virtaa tuleviin treeneihin!

      Poista
  2. Taidan tietää. ;) ja jos ei muuten niin mä osaan sen vuoristoradan tehdä joskus jopa pääkoppaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, onnistuu kyllä täälläkin :-) Onneks näen säännöllisesti noita järjen ääniä ;-)

      Poista
  3. Ai kauhee! Nyt vasta oon tänne siun blogiin löytäny, kiitokset siitä Killelle kun sen postauksen kautta eksyin ;)
    Hyvää työtä oot tehny ja ihana tuo siun tsemppi! Hyvä hyvä! :)

    http://sanzureenaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. No kiva, kun tänne eksyit, jotain hyötyä Killestäkin ;-) Kiitos kommentista ja tervetuloa toistekin!

    VastaaPoista