Kansikuva

Kansikuva

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Tavoitteet uusiksi

Laitoin just mun valkulle ja Bullille meiliä, että en enää tavoittele kisalavoja. Toi päätös syntyi lopullisesti tällä viikolla melontavaelluksella. Tajusin etten halua sitä riittävästi. En halua käyttää kuukausipalkkaani yhteen päivään, en halua kasvattaa mun hiuksia, en halua blingblingiä. En halua liikkua pelkästään kisalavoja ajatellen, haluan edelleen treenata, treenata kovaa, mutta haluan tehdä niin paljon muutakin.

Nyt just houkuttelee ihan hirmuisesti melontakurssit ja viimeistään heinäkuun lopulla olen sellaiselle menossakin, melomaan joka tapauksessa aikaisemminkin. Eihän melonta toki kiellettyä ole, vaikka kisaproggiskin olisi kesken, mutta jotenkin koen, että toi tavoite sitoo liikaa ja kun en mä enää vaan halua sitä. Ei se oo mun juttu. Ehkä.

Meiliinkin laitoin, että voihan se olla, että muutan vielä mieleni. Tuskin nyt lähitulevaisuudessa, mutta vielä joskus. Ei voi tietää.

Toinen valmennusvuosi loppuu elokuussa ja ihan varmasti kolmas vuosi alkaa heti seuraavana päivänä. Hommaa tässä kropassa riittää edelleen, haluun, että joku miettii mun ruoat ja treenit valmiiksi ja haluan käydä säännöllisesti pt-treeneissä. Farmeilu on ihan huippukivaa, ilman sitä kisatavoitettakin.

Kisatavoite asetettiin syksyllä, kun tarvitsin jonkun konkreettisen tavoitteen mun projektille. Nyt on semmonen fiilis, että tavoitteet on jossain ihan muualla. Vaikka melonnassa :-) Melontavaelluksesta koitan tehdä ihan oman blogauksen ensi viikon aikana.

Minä melomassa kohti auringon laskua

Mahtava reissu takana <3
Valokuvat otti mun kurssikaveri Pasi Väisänen, joka pääsee kyllä vielä bodarikuviakin ottamaan, vaikka en sinne lavalle nousekaan :-)


8 kommenttia:

 1. Oot rohkea! Onnea siihen, mitä ikinä tavoitteletkaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Kyllä mä sitä hetken mietin, että voiko näin tehdä? Aika nopeasti kuitenkin tajusin, että mä elän tätä mun omaa elämää ja mun täytyy tehdä tästä sellainen, kun itse haluan. Just nyt tuntuu oikeastaan aika kivalta, kun ei oo mitään selkeetä tavoitetta :-)

   Poista
  2. Voi Muru - voin niin kuvitella tuon "mietin, että voiko näin tehdä".
   The story of my life. Kiltit tytöt ei sano vastaan, eikä saa luovuttaa.

   Joo, oma postaus ollut muutaman viikon muhimassa, nyt oon 5 yövuoron ajan yrittänyt saada ajatuksiani edes jotenkin "paperille" - ei oo kaunista tekstiä, ja mietin mitä haluan avata ihan täysin ja mitä en.
   Mutta, kunhan olisin rehellinen ees itelleni.

   Oot <3

   Poista
  3. Se on ollut mulle iso opetus, että pitää tehdä siitä omasta elämästä hyvä. Toki on perhe ja läheiset, mutta muuten ei kyllä pitäisi miettiä ketään muuta, kun niitä omia valintoja elämässään tekee. Ei pitäisi tehdä juttuja miellyttääkseen muita tai ainakin on hyvä tietää, että missä menee semmosen terveen miellyttämisen raja. Aina ei tarvii venyä ja ainakaan olla mikään kynnysmatto!

   Tsemppiä sulle! Sä tiedät, että sulla on ihmisiä, jotka on sun tukena ja jotka haluaa se tsempata ja meille voit olla rehellinen! Tiedän ettei se oo aina helppoa, itselleen on välillä tosi helppo valehdella!

   Poista
 2. Mahtavaa, että tiedät mitä haluat ja mitä et halua. :)

  Mulla olis varmasti paljon opittavaa sulta näissä omissa tunnemyrskyissä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, oikeastaan musta tuntuu, että aika usein vahvasti tiedän, mitä mä en halua. Mutta usein on hakusessa se, että mitä mä haluan. Mutta hyvä alku tämäkin :-)

   Mä olen kyllä äärimmäisen tasainen ihminen, en oo juurikaan tunnemyrskyjä kokenut :-)

   Poista