Kansikuva

Kansikuva

tiistai 4. kesäkuuta 2013

Tankkauspäivä

Sunnuntaina mulla oli tankkauspäivä. Olin saanut luvan pitää sen jo lauantaina ja olisin saanut korvata yhden pasta-aterian ravintolan pastalla, mutta en sitten kuitenkaan halunnut syödä ateriaa, joka ei täysin vastannut tarkoitusta. Sain toukokuussakin mahdollisuuden syödä yhden vapaavalintaisen ravintola-aterian miehen synttäreiden vuoksi, mutta jätin senkin käyttämättä. On kiva, että on mahdollisuus, mutta vielä kivempaa tuntuu olevan noudattaa täysin ohjeita :-)

Minä ja meidän Kerttu <3

Mutta tankkauspäivään. Mä syön joka päivä jonkin verran hiilareita, mutta aika vähähiilihydraattinen mun ruokavalio silti on. Viimeksi pidin tankkauspäivän maaliskuun alussa ja aineenvaihdunta sai siitä selkeästi vähän lisäboostausta ja paino putosi kivasti tankkauksen jälkeen. Paino on pudonnut tasaisesti koko ajan, mutta selkeästi se on hidastumaan päin. Tankkauksesta on hyvä kirjoitus täällä. Nyt toivon mukaan lähtee taas rytinällä muutama kilo ja pääsisin pian kutosella alkavaan painoon! Valmentaja varoitti, että syksyllä lyhyen pluskalorivaiheen aikana paino voi taas nousta seiskalla alkavaan, mutta kun nyt hetken alkaisi kutosella, niin olisi tyytyväinen! Musta tulee vielä kirppu, tulee!

Sunnuntaina söin kuusi ateriaa ja jotenkin ei tullut ihan niin turvonnut oli kun maaliskuussa. Tankkaus tekee tietysti aina päällekin hyvää, kun saa syödä ruokia, mitä ei normaalisti saa. Tässä päivän ateriat:

Aamupuuro, marjapiltti ja riisikakkuja
Sitten päivän eka välipala, paljon hedelmäsalaattia ja riisikakkuja
Lounaalla tuorepastaa, pastakastiketta ja reilusti vaaleaa leipää, leipä oli namia <3
Välipalalla oli lisää vaaleaa leipää, tuorevihanneksia ja tuoremehua
Päivällisellä taas pastaa ja puolikas ruisleipä, oli ihanaa <3
Iltapalaksi jäätelöä ja mansikkahilloa :-)
Punnasin itseni sunnuntaina aamulla ja illalla ja keräsin itseeni painoa 3.1 kg :-) Seuraavana aamuna jäljellä oli enää 1.1kg extraa ja tänään oli kaikki ylimääräinen hiilaripöhötys kadonnut. En punnaile itseäni normaalisti joka aamu, mutta nyt oli hauska katsoa missä mennään.

Tällä viikolla en menekään pt-treeniin, lauantaina on tiedossa Muoniossa Kultainen Mela -kumiveneiden koskenlaskun SM-cup osakilpailu ja säästään kaiken energian siihen! Eilen kävin hierojani luona pikaisesti ja hän laittoi tuohon oikeaan olkapäähän kinesioteipin, mitkä toivon mukaan vähän tukee sitä eikä olka niin paljon kipeytyisi melonnasta. Eilen ja tänään kävin salilla ja loppuviikon olen treenaamatta, olkoon samalla lepoviikko. Aamuaerobiset aion kyllä tehdä huomenna, torstaina ja perjantaina, tänään kävin kaverin kanssa kävelemässä Pyynikillä ja Pispalassa, Pispalan portaat tuli kavuttua vähän ripeämmin kun edellisillä kerroilla.

Nyt vähän lepoa, iltapalaa ja unta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti