Kansikuva

Kansikuva

tiistai 13. syyskuuta 2011

End of GFG

En jaksa noita päiviä enää laskeskella, ohi se kuitenkin on! Mutta silti ihan alussa vielä! Varsinainen GFG loppui, nyt on väliviikko, jolloin jatkan edelleen samoin ohjein. Lauantaina tai sunnuntaina saa tankata eli herkutella ja sitten maanantaina alkaa tuo maksullinen 10 viikkoa kestävä Lite. Viikonloppunakaan ei ole tarkoitus vetää kiloa karkkia ja pussillista sipsejä, lähinnä mieli on tehnyt ruisleipää juustolla, chilikuorrutettuja pähkinöitä ja vähän vaihdellen muutakin, mutta ei mitään todella paljon, mitään sellaista ei ole, mihin olisin meinannut sortua tämän kolmen viikon aikana.

Tuloksiin olen tosi tyytyväinen. Tänään vaaka näytti -5.2 kg verrattuna reilun kolmen viikon takaiseen. Pitkä matka on vielä edessä, mutta tässä painossa olen ollut ennen edellistä raskautta eli joskus 8 vuotta sitten.

Olen ollut flunssassa viimesen viikon, joten mitään jumppia en ole jaksanut edes miettiä. Iltalenkit koiran kanssa on tietysti tehty, töissä oltu ja arkiliikuntaa työmatkan muodossa muutaman kerran harrastettu. Odotan kovasti, että salilla alkaa kahvakuulailut, jospa siihen mennessä olisin taas parantunut!

Nyt kutimet käteen ja hetki relasti!


2 kommenttia:

  1. Hei mahtava tulos, onneks olkoon! :) Mulla lähti kans nyt mopo lentoon, paino tippuu oikein kivasti. Tää oli hitsin hyvä juttu, en ois uskonu. Mielenkiinnolla ootan, mitä se lite pitää sisällään!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut hienosta tuloksesta! Itselleni on LITE vielä mietintämyssyssä, kovasti kyllä kiehtoisi...

    VastaaPoista