Kansikuva

Kansikuva

torstai 8. syyskuuta 2011

GFG 16., 17. ja 18. päivä

Jiihaa, paino on pudonnut yhteensä -4.6 kg! Tykkään puntaroida itseni joka aamu, se motivoi kovasti, näen koko ajan, että missä mennään. Nyt viimesen viikon aikana paino on vähän junnannut, mutta parin +-0 - päivän jälkeen on aina tullut isompi pudotus. Tänään se oli -1.4 kg!

Olen syönyt kovasti ja vain ohjeiden mukaan. Pari päivää söin kasviksia tonnikalachilitomaattimurska-mössöllä. Tänään teen ehkä taas illaksi katkispataa, otan sitä evääksi töihin. Lounaaksi teen jotain simppeliä kasvista vaikka taas tunan kanssa tai itse asiassa mulla on tuolla tofuakin, että teen sitä.

Yhtenä päivänä paistoin kevyt halloumia, siinä on yllättävän paljon proteiinia, vähän rasvaa ja muistaakseni myös vähän hiilareita. Kivaa vaihtelua noille tunalla, lohelle ja katkiksille. Se tuntuu myös enemmän sellaiselta herkuttelulta, kun sitä syö :-)

Eilen tosiaan loppui loma ja oli paluu arkeen. Ihan kiva päivä oli töissä, mutta vettä en juonut juuri ollenkaan ja aika kiire on vartissa syödä iso satsi ruokaa. Onneksi siellä ei kukaan kivitä, jos tauolta palaa pari minuuttia myöhässä, ainakaan jos ei mahdoton kiire ole. Heräsin tänään tosi myöhään ja nyt 12:30 juon vielä aamukahviani... Piti ihan paperille merkata, että mihin aikaan pitää tänään syödä, että ehtii syödä kaiken, mitä pitää :-) Pääsen töistä vasta vähän ennen kymmentä, joten iltapala menee myöhäiseksi.

Ilmoittauduin jo Liteen, joten toivon mukaan tässä kirjoittelen vielä marraskuun lopullakin ja siinä vaiheessa olen varmasti käynyt vaihtamassa työhousut pienempiin!

Mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti