Kansikuva

Kansikuva

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Personal training

Jukka Poika laulaa, että pitää olla jotain mitä keinuttaa ja et jos ei mitään paina, niin tuuli vie mukana aina! Noh, onneksi ei olla ihan vielä tuossa pisteessä, siis, että tuuli veisi!

Huomenna alkaa mun vuoden kestävä personal training valmennus Fitfarmilla. Päätin tässä kesällä, että satsaan nyt vähän rahaa itseeni näin ja sitten säästän myöhemmin siinä ettei tuu mitään elintasosairauksia. Noita firman nettivalmennuksia olen sen verran käyttänyt, että tiedän niiden toimivan mulla, mutta myös sen kokenut, että pelkkä nettivalmennus ei tunnu riittävän. Toivon ja uskon, että tämmönen pidempi proggis tuo enemmän tulosta!

Huomenna on siis eka tapaaminen valmentajan kanssa. Saan ruokavalion, listan lisäravinteista ja sitten katsotaan salilla ohjelma läpi. En oo punttiksella käynyt kai tänä vuonna kertaakaan, kotona tehnyt kyllä alkukesästä lihaskuntotreeniä, mutta innolla odotan tota punttistakin. Kalenteriin olisi nyt tarkoitus ujuttaa 3-4 punttitreeniä viikossa. Lisäksi jatkan edelleen Zumbassa käyntiä silloin, kun työvuorot antaa myöden ja lisäksi aerobista kävelyn muodossa.

Kovasti on tekemistä, mutta tiedän ettei mistään kitukuurista ole kyse. Ruokaa saa syödä ihan riittävästi, enemmänkin kyse on siitä mitä syö ja määristä tietysti myös. Saatan ottaa ruokavalioon myös kanan ja kalkkunan, niin saan vähän vaihtelua, normisti syö siis vain kalaa lihoista. Nettivalmennusten aikanahan olen proteiinin lähteenä käyttänyt vähärasvaisia juustoja, tofua ja kalaa.

Mutta semmosia kuvioita. Koitan nyt kirjoitella tännekin säännöllisesti siitä, miten matka etenee! Ja ehkäpä jotain kuviakin jossain vaiheessa! Ennen-jälkeen -kuvia sitten, kun jotain isompaa muutosta on tapahtunut :-)

1 kommentti: