Kansikuva

Kansikuva

lauantai 1. syyskuuta 2012

Tositreenin jälkeinen päivä

Jatketaas nyt saman tien, kun on päästy alkuun! Vähän tekisi mieli vielä kitistä eilisestä treenistä :-) Mutta ehkä kaikki oleellinen tuli sanottua jo eilen, tiukkaa settiä, ei siitä pääse mihinkään.

Tänään on jalat olleet kovin väsyneet ja etenkin lonkat tuntuu kovin vanhoilta ja raihnaisilta. Fillarilla menin reippaasti töihin, no matkassa menee ehkä 10 min., paluumatkalla oli jalat nopeammin hapoilla. Äsken venyttelin vähän ja tekisi mieli herätä yöllä tunnin välein venyttelemään, sillä sen tietää kyllä, kuinka kipeät koivet ovat huomenna, kun ovat tunteja yöllä liikkumatta! Ekan oman jalkatreenin jälkeen oli pohkeet neljä päivää todella kipeät, joten nyt menee varmaan koko viikko...

Laitoin äsken eiliselle pt:lle s-postia seuraavasta kerrasta. Kirjoitin, että vaikka eilinen treeni olikin kovempi, mikä olisin koskaan osannut kuvitella, niin otetaanko uusiksi? Vastaukseksi tuli, että tehdään ens kerralla 2x kovempaa... Auts! Onneksi tässä välillä on yksi treenikerta toisen pt:n kanssa, vaikka ei taida seläntaputtelua olla sekään, mikä on tietysti hyvä!

Mulla on siis vuoden soppari ja sopimukseen kuuluu 12 pt-treeniä kuntosalilla, rahalla saa sitten lisää niitä, jos haluaa treenata useammin pt:n kanssa. Mä otan ainakin näin aluksi parin viikon välein pt-treenin ja katselen sitten keväällä/kesällä, että tarviiko noita lisää vai treenailenko sitten enemmän itsekseni. Kolme kertaa viikossa mulla on kuntosali ohjelmassa eli kyllähän siellä muutenkin tulee käytyä.

Nyt on varmaan pakko uskaltautua unille vaikka aamu pelottaakin :-)

2 kommenttia:

  1. Kerro ihmeessä lisää noista pt-treeneistä ja koko pt-hommasta yleensäkin! Mulla on myös haaveissa fitfarmin pt-valmennus, mutta talous ei tällä hetkellä anna periksi. Mutta toivottavasti vuoden vaihteessa. Siihen asti mennään pt-treeneillä sillon tällön. Ne on kyllä ihan tuskaa, mutta myös tosi palkitsevia tapaamisia kaikin puolin.

    VastaaPoista
  2. Mä kirjoittelen vielä lisää pt-valmennuksesta ja treeneistäkin, kun niitä taas tulee! Eihän toi halpaa huvia ole, mutta ainakin mun kohdalla toimii eli on hintansa arvoista! Kiitos kommentista!

    VastaaPoista