Kansikuva

Kansikuva

perjantai 16. elokuuta 2013

Vuosi pulkassa

Tänään on ensimmäisen Fitfarm-vuoden viimeinen päivä, mutta ei hätää, huomenna alkaa toinen vuosi :-)

Laitan tähän ekaksi kuvakollaasin, mikä on ollut tänään myös Fitfarmin julkisilla Facebook-sivuilla. Katsoin, että kuvaa on jaettu 17 kertaa, mistä muutama on mun ystävien sivuille, mutta muiden kohtalosta en tiedä. Aika hurjaa, että mun alusasukuvat pyörii nyt ties missä, mutta toki mä tuon riskin tiesin kuvan sinne laittaessani. Syy tuon kollaasin tekoon oli se, että itse saan tuollaista muutoskuvista niin paljon motivaatiota. Se luo uskoa omaan tekemiseen, kun näkee, että joku muu on onnistunut! Mutta laitetaan se kuva :-) Klikkaamalla sen saa isommaksi.


Sitten vähän mittoja, ensin mitat 17.8.2012, paino tänään 16.8.2013 ja erotus:

Paino 97.6 kg / 67.4kg / -30.2 kg
Vyötärö 115 cm / 79 cm / -36 cm 
Lantio  120 cm / 93 cm / - 27 cm
Hauis   33 cm / 27 cm / - 6 cm
Reisi    60 cm / 52 cm /- 8 cm

Rinnanympärys 120 cm / 94 cm / - 26 cm

Painoa on siis kadonnut n. 30 kg ja senttejä hävinnyt reilun metrin :-)

Vuosi on ollut mahtava! Oon tehnyt hillittömästi töitä muutoksen eteen, mutta kovin vaikeata ei ole ollut missään vaiheessa. Suurimpia haasteita on aiheuttanut melkein koko kevään kestänyt makeanhimo, joka on nyt vähän helpottanut, mutta kun karkkia näen, kaupassa, mainoksessa, lasten lauantaikipoissa, niin mieli tekee! 

Laitoin just mun valmentajalle meiliä, mittoja ja muutenkin vähän ajatuksia tästä ekasta vuodesta. Kirjoitin, että olisin voinut tehdä enemmänkin töitä. Aina ei oo toteutunut kaikki treenit ja aamulenkit, joskus joku treeni on jäänut väliin tai lenkki, välillä lenkit on olleet lyhyempiä tai oon tehnyt ne vasta illalla. Oon kuitenkin koittanut kuunnella omaa kehoani, yrittänyt nukkua riittävästi ja nyt kesällä tietysti viettää aikaa myös perheen lomalaisten kanssa. 

Tiedän, että jatkossa töitä pitää tehdä enemmän, että siihen kisakuntoon pääsen. Toivon, että opintovapaalla mulla on myös treenille enemmän aikaa, pystyn treenaamaan myös viikonloppuisin, mikä ei oo nyt oikein onnistunut. Ehkä mulla on myös enemmän aikaa nukkua :-) Opiskelujen myötä tulee myös enemmän liikuntaa, kun tulee oltua paljon luonnosta, haluan myös kokeilla erilaisia liikuntalajeja, melontaa, kiipeilyä, talvella lumikenkiä ja sukset tulee varmasti myös hankittua, johan mä olen pari vuotta niiden ostoa harkinnut :-)

Tänään olin vuosipäivän kunniaksi treenaamassa Teron kanssa ja treenattiin selkää. Mulla oli ajatuksena päästä mavessa päälle 100 kg:n, mutta ei se kyllä onnistunut. Tiedän kuitenkin, että ens viikolla teen sitä varmemmin ottein, sain vahvistusta sille, että tekniikka on kunnossa, mun pitää vaan uskaltaa vetää se tanko maasta! Tehtiin paljon ylä- ja alataljaa, pitoja ja pumpaten, lopuksi giant settiä eli varmaan ainakin 10 eri liikettä ihan peräjälkeen, lopussa musta tuntui, että mun kädet vaan roikkui mukana ja Tero teki kaiken työn :-) Mutta oli tosi hyvä treeni, turhaan ei oo Teroa kehuttu, suosittelen!

Treenin jälkeen koitin ottaa pukkarissa kuvan päivän kunnosta, mutta vähän kädet tärisi, tässä kuitenkin paras otos:


Itsellä kuvassa katse kiinnittyy heti tohon keskikroppaan, siinä on tavaraa vielä ihan liikaa! Mutta vuoden päästä ei enää ole!

Ihanaa viikonloppua kaikille, mulla se menee töitä tehdessä, mutta tiistaina on taas seuraava vapaa ja sillon olisi taas pt-treeni tiedossa, keskiviikkona pääsen pitkästä aikaa hierojalle, mikä on ihan huippua! 

2 kommenttia:

  1. Minä löysin sinut FF:n sivujen kautta ja heti luin kaikki tekstisi. Todella hienon työn olet tehnyt, turhaan mietit mitä kaikkea olisi voinut tehdä enemmän. Kuten sanoit, paljon on tehty ja paljon en edessä. Sinun päättäväisyydellä onnistut varmasti, jos et ihan huomenna niin jo ylihuomenna ainakin ;) Itsekkin täyttelen just taustatietokaavaketta pt valmennusta varten. Mä niin odotan pääseväni aloittamaan. Blogin aloittamista vielä harkitsen, mutta sinä olet seurannassani. I`m watching you :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aikku kommentista! Hienoa, että olet lähdössä valmennukseen mukaan, varmasti sitten joskus törmäillään :-) Ala ihmeessä kirjoittamaan blogia, sitä on kiva myöhemmin lueskella ja mua on ainakin motivoinut se, että tää on tavallaan aika julkinen projekti.

      Poista