Kansikuva

Kansikuva

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Ajankulusta, kevyestä alavireisyydestä ja kuvia sunnuntain herkuista

Aika menee jotenkin ihan hurjaa vauhtia eteenpäin! Monet päivät on niin täyteen buukattuja, että ihan ihmetyttää, kuinka sitä on vielä pari kuukautta sitten ehtinyt käydä töissäkin? Enkä voi edes isommin syyttää kiireestä koulua, sillä se ei tällä hetkellä vielä isommin työllistä. Oon niin hyvä jättämään kaiken viime tippaan, että esim. noin 400 lajin lajilistan opettelua on ihan turha aloittaa vielä tässä vaiheessa...

Jos mulle ei ole mitään sovittua treeniä tai muuta tapaamista, niin heräilen arkena usein 7-8 välillä. Käytän koiran ulkona ja alan valmistamaan aamupalaa. Aamupala koostuu tällä hetkellä joka päivä puurosta, rahkasta, mehukeitosta, vauvan hedelmäsoseesta ja kananmunasta ja tietysti pari mukillista kahvia menee myös. Aamupala on iso, mutta ei mulla tällä hetkellä ole mitään ongelmia saada sitä alas. Ja semmonen aavistus on, että puuron määrä vielä lisääntyy :-)

Pari tuntia aamupalan jälkeen menen yleensä salille, tuossa välissä puuhastelen yleensä jotain kotona, pesen pyykkiä, esivalmistelen ruokia tai nökötän vaan koneella. Sitten treenaamaan! Treenijuomat teen aina illalla valmiiksi, se on jotenkin niin puuduttavaa hommaa, että en voi jättää sitä aamuksi.

Treeni mulla kestää 1-1.5 tuntia riippuen vähän treenistä. Matkoineen menee helposti 2.5 tuntia ja usein olen vasta puolenpäivän jälkeen kotona. Treenit on tällä hetkellä sen verran rankkoja, että harvemmin jaksan raahautua suihkuun heti salin jälkeen. Teen kotona ruoan itselleni, syön, lueskelen kavereiden päivityksiä facesta, ehkä jotain blogeja, rapsuttelen koiraa ja juttelen koulusta palaavien lasten kanssa. Sitten raahaudun sinne suihkuun ja koomaan sohvalla, jos se vain on suinkin mahdollista. Normaalit iltaruokakuviot lapsille, kahvia ja välipalaa itselle, lueskelua, tiskirättien neulomista telkkarin äärellä, iltaruokaa itselle, treenijuomien mittailemista, treeniohjelman kirjoittaminen päiväkirjaan, iltapalaa ja siinähän se päivä sitten olikin ja aamulla kaikki uusiksi!

Sitten on näitä päiviä, kuten tänään. Ensin oli nuorempien arviointikeskustelu koululla, siitä menin salille, äkkiä kotiin suihkuun ja ruokaa naamariin, sitten hierojalle, kauppaan, kotiin ja lapset treeneihin, kaveri kahville, ruoan valmistusta, ruokaa itselle, pyykinpesua, bloggausta :-) Kohta hetkeksi sohvalle koomaamaan!

Oon selkeesti ollut hieman alavireinen viime aikoina. Se johtuu varmasti tosi monesta asiasta, ihan tästä pimeästä syksystä, kiireestä, tietyistä rutiinien puuttumisista, kevyestä kouluun liittyvästä stressistä ja suurimpana varmaan sosiaalisten suhteiden puuttumisesta. Kun olin töissä, niin juttelin päivittäin asiakkaiden kanssa ja ennen kaikkea työkavereiden. Nyt kaikki tuo on jäänyt pois, salilla saatan vaihtaa ennen treeniä/treenin jälkeen muutaman sanan jonkun kanssa, mutta muuten juttelen lähinnä vaan tuon oman miehen kanssa, mikä on onneksi ihan kiva keskustelukaveri :-) Pientä mökkihöperyyttä on siis havaittavissa ja jotenkin kaipaan ihmistä/ihmisiä, joiden kanssa voisi höpötellä, naureskella ja tehdä monenlaisia juttuja.

Olen jotenkin tajunnut tässä, että vaikka mulla on mielettömän laaja ja hyvä tukijoukko takana, niin yksin mä tätä projektiani kuitenkin viime kädessä teen. Etenkin tän kisahomman kanssa koen olevani aika yksin, en ole vielä varsinaisessa kisavalmennuksessa, minkä vuoksi en olen meidän tiimin fb:n kisaryhmässä mukana. Mulla ei ole oikein ketään, kenen kanssa kisa-aatoksista höpötellä tai yleensäkään näistä treenijutuista. Miehelle tietysti, mutta tiedän ettei sitä ihan hirmuisesti kiinnosta, niin ei viitsi ihan kaikkea senkään syliin kaataa.

Itsestä se oma vireystaso on kuitenkin kiinni ja itsestä se ilo ja positiivisuus pitää löytyä! Joten taidan alkaa kuuntelemaan enemmän Jukka Poikaa ja alkaa lukemaan taas enemmän kaikkea positiivisuushömppää, kyllä se sieltä taas tulee, kun olen sille avoin :-)

Olihan mulla sunnuntaina vapaasyöntipäiväkin. Kaikkea herkkua, karkkia etenkin, tuli syötyä. Ruokana oli ihan riisiä ja kanaa, mistä yksi tiimikaveri vähän kuittailikin, mutta sentään intialaista, ei kuivana, kuten yleensä :-) Tässä jotain kuvia loppuun.

Aamupalalla oli ruisleipää, mutta myös ciabattaa graavilohella 

Riisiä ja kanaa <3

Päiväkahvin kanssa jätskiä

Iltapalalla ruisleipää <3
Päälle teki hyvää päivä, jolloin sai syödä mitä vaan! Loppujen lopuksi ei tullut edes syötyä mitenkään älyttömästi, ruokaväli vähän venähti aamupalan jälkeen ja illalla piti sitten ottaa hommaa vähän kiinni. En myöskään ihan tarkoituksella ostanut mitään kovin rasvaista ja suolaista tyyliin sipsejä, pizzaa, juustoja, kun ei niitä isommin tehnyt mieli. Pari vuotta sitten sipsit ja juustot oli parasta, mitä kaupassa myytiin!

Nyt iltapalan kimppuun. Mukavaa loppuviikkoa kaikille :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti