Kansikuva

Kansikuva

torstai 7. marraskuuta 2013

Treeniä ja mukavia tiimikavereita

En voi olla edelleen hehkuttamatta mun uutta ohjelmaa. I'm totally in love <3 Nyt, kun olen tuon pari kertaa tehnyt läpi, niin alkaa löytymään oikeat treenipainot. Ohjelmassa lukee, että pyri treenaamaan jokainen treeni mahdollisimman kovalla teholla eli failureen!! Ja sitä on nyt opeteltu, niin isot treenipainot jo ekaan sarjaan, että failureen loppuu!

Maanantaina treenasin rinnan, ojentajat ja hauiksen. Oli oikein hyvä treeni! Koitin tehdä liikkeet rivakkaa tahtia ja treeniin meni 1 h 20 min. 15 sarjaa rintaliikkeitä, 15 sarjaa ojentajille ja 12 hauikselle. Paljon toistoja, osa kovin tuskaisia, mutta se just tuntuu nykyään niin hyvältä. Kyllä on kumma, jos ei ala lihaa tulla! Muutamassa liikkeessä sain lisätoistoja tehtyä ihan sillä, että nuo meidän pt:t pyörii siellä ympärillä, mieletön etu!

Tiistaina oli jalkatreenin vuoro, takareisiä, pakaroita ja loppuun vielä vatsaa. Treeni alkoi takakyykyllä ja viisi sarjaa kyykkäilin. Kaksi vikaa sarjaa tein 100 kilolla, mikä taisi olla mun enkka! 7 x 100 kg ja 6 x 100 kg. Ihan failureen asti en kyykkyä uskalla tehdä ja kun on kyseessä eka liike, niin teen kyllä useamman sarjan ensin vähän pienemmillä painoilla. Nuo vikat oli kuitenkin tiukkoja, pyrin tekemään mahdollisimman syviä kyykkyjä. Onneks niitä on pt-treeneissä treenattu, niin uskallan mennä reilusti alas asti.

Haarakyykkyä tein smithissä ja jotenkin oli tosi vaikea. Onneksi meidän pt-Tero oli ohjaamassa yhden tiimiläisen treeniä siinä ja huomasi mun ihan väärän tekniikan ja tuli korjaamaan. Tein liikettä selällä, mikä on pitemmän päälle huono juttu, pakaroihin olisi kuitenkin tarkoitus ottaa!

Eilen oli pitkästä aikaa pt-treeni Harrin kanssa. Tehtiin olkapäitä ja aloiteltiin pystypunnerruksella smithissä. Hyvä juttu, niin sain tekniikan siinä katsottua kuntoon ja nyt on hyvä alkaa sitä tekemään omassa treenissä. Ihana tiimikaveri Anna on Tanskasta Suomessa lomalla ja otti ennen omaa treeniään mun treenistä muutaman kuvan. Kumppari on monessa kuvassa mukana, se oli selkeesti tän treenin teema :-)

Tässä taitaa olla vikat toistot menossa, pudotussarja ja pelkkä tankokin niin raskas. 

Tässä vipunostoa puntin ja kumpparin avulla, tää oli tosi hyvä! 

Tästä kuvasta iso kiitos Annalle, tajusin, että onhan mulle selkääkin tullut :-)

Viimeisiä tiukkoja puristuksia, kun ei oma käsi enää jaksa nousta, niin pt auttaa! Negatiivisetkin toistot on tehokkaita ja siksi pt:n tai treenikaverin apu välillä on tosi hyvä! Tästä kuvasta bongasin sen, että näytän pieneltä, ihan hassua :-)

Tässä tehtiin ensin arnolds pressiä ja heti päälle kumpparin kanssa vipareita. Todella raskasta!

Ja vielä takaolkapäitä. Tähän ei paljon painoa tarvii, kun on niin raskas liike ja ikäänkuin vähän pitemmät kädet omaaville suunniteltu, meinaa aina kyynärpäät lipsua noista systeemeistä.
Ei tehty mitään megakovaa settiä, kun on pieni flunssa päällä. Hyvä treeni kuitenkin, treenin jälkeen tuntui siltä ettei paita oikein päälle mahdu :-)

Eilen oli tosi kiva päivä senkin vuoksi, että sain viettää monta tuntia Annan kanssa. Mulla ei ole hirveesti niitä ihmisiä, joiden kanssa treenijuttuja höpöttelen ja oli tosi kiva olla sellaisen ihmisen seurassa, joka tajusi ihan tarkkaan, mistä on kyse. Onneksi vielä lauantaina nähdään ennen Annan paluuta kotiin.

Lauantaina onkin Fitfarmin pt-päivät ja pikkujoulut. Me mennään miehen kanssa huomenna Helsinkiin Biffy Clyron keikalle ja lähden sieltä lauantaina aamulla yhden tiimiläisen kyydissä takaisin Tampereelle. Lauantaina on sekä punttitreeniä että vielä iltapäivästä Body Fitness posetreeniä ja illalla pikkujoulut. Posetreeni vähän jännittää, kun tiedän siellä olevan mukana lavalla olleita konkareita ja sitten mä hädin tuskin pysyn kengilläni pystyssä :-) Mutta toisaalta ihan mahtava tilaisuus päästä konkareiden kanssa treenaamaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti