Kansikuva

Kansikuva

lauantai 15. helmikuuta 2014

Lihakset katoooooo

 Kuinkas monta päivää siitä on, kun kirjoitin ettei stressaa tää lepääminen ollenkaan? No, ei kovin montaa ja eihän tää nyt vieläkään stressaa, mutta kieltämättä treeni on enemmän mielessä nyt, kun kouluviikko on ohi. Huomisen varmaan vielä lepuuttelen, mutta maanantaina menen jonkun treenin tekemään. Vaikka sitten niitä jalkoja ettei ne ihan alta katoa!

Kyllä kieltämättä vähän on alkanut mietityttämään, että miten näiden viime kuukausien aikana kivasti kasvaneiden olkapäiden käy, jos tää treenitauko kovasti jatkuu? Parempaan suuntaan tää on ehkä mennyt ja ensi torstaina mulla on viimeistään se osteopaatti, toki toivon, että joku peruutusaika tulisi jo alkuviikosta. Tuskin hän ihmeparantaja on, mutta auttaa varmasti eteenpäin.

Se on selvä, että kun tää parantuu, niin jatkossa mun on oltava vielä tarkempi sen suhteen, että lämmittelen kiertäjät aina kunnolla ennen treeniä ja vähän täytyy miettiä sitäkin, että kestääkö olkapää joka viikko treeniä pt:n kanssa tai pitäisikö sen treenin olla vaan vähän erilainen? Koska kyllähän tää nyt selkeesti itseensä otti siitä, että viikon sisään oli ensin lauantaina olkapäätreeni pt-päivillä, sitten heti sunnuntaina olkapääpainotteinen toiminnallinen treeni ja vielä torstaina olkapäät Harrin kanssa, taisin vielä tehdä perjantaina rintatreenin, mikä myös käy jonkin verran olkapäihin.

Jalkatreeniä nyt sitten vaan, käsiäkin aion alkuviikosta kokeilla, ehkä jotain kevyttä selkätreeniäkin. Pitää nyt vaan kokeilla, että mitä pystyy tekemään ja tehdä tosi kevyesti. Olkapäät jätän kuitenkin toistaiseksi rauhaan, ainakin siihen torstaihin asti. Sen jälkeen mietin sitten uudet kuviot, kun saan jonkinlaisen tuomion.

Ruokavalioon tuli pientä muutosta tai oikeastaan aika suurtakin, kun hiilariaterialta lähti 20g hiilaria pois eli esim. riisiä söin aiemmin 70g ja nyt siis vain 50g, mikä on ihan hyvä annos sekin. Muuten kaikki pysyi ennallaan. Vähän toivoisin, että voisi muutama kilo kadota nyt tuon pienen muutoksen myötä, mut katsellaan, miten käy.

Mitään uusia kuvia ei ole, ei oo mitään kuvattavaa. Mut muistellaan vähän menneitä ja laitetaan pari kuvaa, mitkä motivoi mua :-)

Elokuussa tehty kooste ekasta pt-vuodesta

Kesä 2013

2 kommenttia:

  1. Hei Satu,

    Suosittelen fysiatri Jussi Timgrenia. On todella hyvä ja saa varmasti kuntoon. On vielä edullinenkin :)

    VastaaPoista