Kansikuva

Kansikuva

torstai 27. maaliskuuta 2014

Pitkästä aikaa pt-treenissä jalkoja!!!

Pitkästä pitkästä aikaa pientä tekstin pätkää. Monta kertaa on ollut mielessä, että pitäisi kirjoittaa, monenlaisia aiheita on ollut mielessä, mutta se on vaan jäänyt. Mut nyt jotain ja vähän kuviakin :-)

Oon päässyt pitkästä aikaa taas kunnolla treenin makuun. Yläkroppaa oon tehnyt vielä vähän varovaisemmin, oma valkku otti ohjelmasta toistaiseksi pois maven sekä kyykyt, missä on yläselän päällä paino. Tämä siksi, että jos ranka on kovin kiree, niin ei aiheuteta sinne lisää painetta. Ihan hyvin treeni on mennyt perille ilman noitakin ja jalkojen kanssahan mulla ei mitään kehityspaineita olekaan eli ilman kyykkyäkin saan treenin ihan riittävästi perille.

Olin optimistisesti varannut maaliskuulle muutaman pt-treenin ja ensimmäinen niistä oli pari viikkoa sitten. Yläkropan tilanne oli sen verran epäselvä, että päätettiin treenata jalkoja. En oo jalkoja pt-treeneissä tehnytkään lokakuun jälkeen, joten vähän jännitti, että kuinka käy :-)

Tässä vähän videokuvaa treenistä, oli kyllä superkivaa tehdä pitkästä aikaa jalkoja pt:n ohjaamana. Jotenkin jalkatreeni on vaan se paras treeni, nollaa pään niin täysin! Tässä tehtiin kolmatta kierrosta jo, ensin reiden ojennusta ja siihen päälle sumokävelyä, aikamoista räpellystä :-) Harri kuvaa ja ohjeistaa, Tero komppaa ja parin viikon kuluttua kisoissa loistava Anna mönkii takana hackista pois :-)Tämmönen taidekuvakin saatiin aikaiseksi, tää on se, mitä musta jäi jälkeen lattialle

Lauantaina päädyin sitten vielä uudestaan jalkatreeniin, kun Tampereella oli taas FitFarmin pt-päivät. Harkitsin hetken käsiryhmää, mutta jalat vei voiton. Halusin ensisijaisesti takareisi/pakararyhmään, mutta se täyttyi niin nopsaan, että menin sitten tekemään etureisiä. Siellä piiskureina toimi Harri, Bettina, Pasi sekä Joonas. Treeni oli jaettu kahteen osaan ja kun tunti oli lopussa, niin oli mehut melkosen lopussa!

Minä ja hacki, maailman kamalin laite!

Noi pt-päivät on kyllä aina niin mahtavia! Siellä on päivän aikana toista sataa innokasta treenaajaa. Sulassa sovussa treenataan me kuulantyöntäjät ja parin viikon kuluttua kisaavat. Enemmän naisia, mutta kyllä siellä jokunen mieskin koittaa meidän perässä pysyä :-) Jos kaipaa motivaatiota omaan tekemiseen, niin tuolta sitä kyllä saa!
Jalkatreenistä menin suoraan poseeraus-harjoituksiin. Vähän oli reidet tutisevat alussa, mutta kyllä se siitä sitten alkoi kulkemaan. Tässä vähän kuvaa posettelusta. Pariin kuukauteen en ollut kenkiä jalassa pitänyt, mutta nyt en kyllä päästä niitä pölyttymään! Huomenna uudet treenit ja ens viikolla seuraavat!

En tiedä, kuinka mää nyt tollein ihan hymyilenkin :-)

Sunnuntaina oli vielä Fitness-päivä, missä oli paljon porukkaa treenaamassa poseerausta, lisäksi juteltiin vähän kisajuttuja ja lopuksi oli kevään kisaajien kenraaliharjoitus. Upeita naisia nousee kyllä lavalle!!!

Eilen kävin meidän supergurufyssarille eli Räsäsen Jukalla, mutta siitä kirjoitan joku toinen päivä. Sen verran nyt, että ihan koko seisomisasento pitää laittaa uusiksi, ryhti on siis vääränlainen, olkapäät eteenpäin työntyneet ja mahdollisesti se aiheuttaa tuota sormien puutumista ja pistelyä, mihin toi käsiprobleema on nyt johtanut. Vähän muutakin löytyi, mutta onneksi saan niihin nyt apuja, ohjausta treeniliikkeisiin ja vähän kotiläksyjäkin. Ja tänään tehtiin Harrin kanssa oikein hyvä olkapäätreeni eli kovia treenejä tää ei haittaa, pitää vaan huomioida tietyt asiat.

Nyt iltapalaa ja aamusta sitten taas korot jalkaan. Mukavia treenejä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti