Kansikuva

Kansikuva

perjantai 15. huhtikuuta 2016

EM-kisat kutsuu!

Mun valmentaja heitti jo ennen pääsiäisen WABDL:n kisaa ajatuksen, että seuraava kisa olisi kesäkuussa GPC:n EM-kisat Rovaniemellä. Ensin mietin, että ei kai sentään, mutta kisareissun aikana lämpenin ajatukselle ja niin me pääsiäisen jälkeen tehtiin kisapäätös! Kisa Kauhajoella toimi näyttönä EM-kisaan ja riitti, kun ilmoittautui kisaan, harrastajia on sen verran vähemmän ettei kamalaa tungosta ole :-)Pari viikkoa jouduin kärvistelemään ja tekemään "normaalia" jumppaa ja tänään alkoi vetotreenit. Tämä nousuohjelma on nyt vain 9vk, mistä viimeinen viikko on kisaviikko ja sitä edeltävänä perjantaina on aloitusrautaveto. Eli varsinaisia vetotreenejä on 7, ei siis kovin paljon ja se kyllä näkyi heti ohjelmassakin :-D Tänään oli eka treeni ja maastavedossa oli 3 sarjaa vitosia ja painoa 145kg. Vähän jännitti taas pienen tauon jälkeen vetää ja olihan noi painotkin aika hurjat, ei tästä pitkä aika oo, kun tein noilla painoilla kolmosia ja aika kovia oli nekin. Vitosen sarjat tuntuu perusbodytreeniä tekeville lyhyiltä, mutta kun tehdään isommilla raudoilla, niin ne on pitkiä!!! Onneksi näitä on nyt vaan ekat 3 vk, joka viikko tietty vähän enemmän painoa ja sitten jatkuu kolmosina, Duunia riittää kyllä!

Kyllä ne vitoset tänään painoi. Eka sarja on aina vähän semmosta tunnustelua, toka taistelua ja kolmas menee, koska se on viimeinen :-) Edellisessä ohjelmassa sarjoja oli neljä, tota taistelua oli vähän enemmän! Tein vedot tänään Kivisen Teron valvovan silmän alla, päätin, että teen kaikki vetotreenit jonkun ohjauksessa, niin pysyy pää paremmin kasassa. 

Ohjelma muuttui muutenkin vähän. Vedon yhteydessä teen muutenkin selkää, lisäksi pakaroita ja vatsaa. Sitten mulla on jalkapäivä, mutta nyt ei oo ollenkaan takakyykkyjä vaan kyykyt on boksikyykkyjä, mitkä on mulle huomattavasti haastavampia eli ihan hyvä juttu! Jalkapäivänä on myös vatsoja mukana. Kolmas treeni on yläkroppaa, rintaa, olkapäitä ja käsiä. Noiden salitreenien lisäksi teen yhden toiminnallisen treenin viikossa, tavoitteena olisi päästä ainakin silloin tällöin Wfc:n Tampellan salilla pidettäviin X-fitteihin, missä kävin viime keväänä/kesällä. Osan teen varmasti ihan kotona, kun löytyy ihan mukavasti noita kuulia, köysi ja kelkkakin on tilattu eli helppo hoitaa vaikka kotipihalla.

Tänään vein mun nuorimmat tytötkin treenaamaan pt:n kanssa. Fitfarmilla ohjaa nykyään Kim Hämäläinen, joka hallitsee hyvin kehonpainoharjoittelun. Tytöt harrastaa kilpacheerleadingiä ja ohjattujen treenin lisäksi temppuilevat paljon kotona. Varasin Kimiltä treenin sillä ajatuksella, että ensin tehtäisiin vähän ranteiden vahvistusjuttuja, mistä hyötyisin itsekin ja loppuajan tytöt saisi temppuilla ohjattuna. Tosi paljon erilaisia juttuja tekivätkin, Sekä renkailla että ihan permannolla. Paljon erilaisia päällä- ja käsilläseisontajuttuja, paljon liikkeitä, missä tarvittiin vahvaa keskikroppaa ja hyvin tytöt selvisi! Oli selkeesti kiva treeni ja harjoitukset jatkui kotonakin muutaman tunnin koomailun jälkeen :-)


Mun ruokavalioonkin tuli pieniä muutoksia. Vuoden alussa tuli hirveesti ruokaa ja nyt vietiin aika paljon pois. Tavoitteena on päästä kisassa alempaan painoluokkaan ja helposti kyllä näillä eväillä pitäisi onnistua :-D Hiilarit väheni ihan reilusti ja iltapala muuttui nestemäiseksi, missä vaan fiberia ja glutamiinia. Muutaman kerran varmistin kyllä valmentajalta, että ootko ihan tosissasi :-D Ekat viikot on nälkä ollut melkein koko ajan, mutta eiköhän se tästä helpota! Treenipäivinä on onneksi edelleen myös latausateria, missä on kasviksia, munia, jauhelihaa ja kookosöljyä. Jos sitä sitten iltapalalle ja sen jälkeen unille. Oon satsannut nyt siihen, että tulee riittävästi unta, oon keväisin usein todella väsynyt ja vaikka se väsy ei meinaa nukkumalla ohi mennäkään, niin pitää yrittää kuitenkin! Tiukka loppukevät on koulun näyttöjen ja treenien vuoksi tulossa, joten täytyy nyt pitää itsestään huolta! Työ/opiskelu/treeni, lepo ja oikeanlainen ravinto, niistä täytyy pitää kiinni!


Tämmösen korun tilasin muutama viikko sitten. Oon ehkä vähän huono unelmoimaan, mutta pitää silti yrittää! Unelmoida, uskoa niihin, tehdä töitä niiden eteen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti