Kansikuva

Kansikuva

torstai 11. lokakuuta 2012

2kk takana!

Pahoittelen, että kirjoitan niin harvoin :-( Toivoisin, että päivittäisin tätä useammin, mutta jotenkin en vaan ole päässyt sen kanssa kunnolla vauhtiin. Mutta ehkä mä vielä pääsen!

Tänään tuli kaksi kuukautta siitä, kun aloitin Fitfarmeilun. Huomenna aamulla teen viralliset mittaukset ja ehkä voisin sitten laittaa tännekin jotain tuloksia, uskoisin niiden ainakin joitain lukijoita kiinnostavan, monet niitä kyselevät, kun kerron tästä projektistani.

Sen verran olen itseäni punnaillut, että kovin hitaalta painon putoaminen tuntuu, siis nähtyyn vaivaan nähden. Mutta toisaalta, en ole näitä kiloja parissa kuukaudessa kroppaani haalinut, joten parempi ehkä ettei ne ihan hetkessä poiskaan lähde! Tässä opin samalla, miten oikeasti syödään ja homma menee selkärankaan!

Lisäravinteita syön jonkin verran, tässä alla kuva mun aamutabuista. Siinä on mm. omega-3:sta, c-vitamiinia, monivitamiinia, green tea -kapseli ja burner-kapseli. Aika perusvitamiineja siis, mutta lisänä toi green tea ja rasvanpoltto, en tiedä kuinka paljon ne vaikuttaa, mutta syön, kun ohjeissa niin neuvotaan! En ole muutenkaan lähtenyt valmentajan ohjeita liikaa miettimään, syön ja juon kaiken, mitä käsketään, luotan siihen, että hän tietää mitä tekee!


Tiistaina kävin taas treenaamassa pt:n kanssa, tällä kertaa Varpun. Varpu ei ollut ehkä niin tiukka kun Harri, heillä on hieman eri tyyli. Harri lähinnä huutaa, jos meinaa lopettaa kesken, Varpu motivoi enemmän sanallisesti ja antaa paljon positiivista palautetta (kehui mm. voimanaiseksi :-)). Tykkään kyllä kummankin tyylistä ja aion jatkossa käydä molemmilla rääkättävänä! Tehtiin jalkatreeni ja nyt toisena päivänä treenin jälkeen on koivet edelleen ihan tajuttoman kipeät! Taisin viimeksikin kirjoittaa siitä, että noi treenit motivoi älyttömästi, niiden jälkeen käy itsekseenkin ihan eri tehoilla salilla. Jos joku lukija on Superdieetissä mukana, niin suosittelen kokeilemaan pt-treeniä, siinä saa itsestään niin paljon enemmän irti ja pääsee kokeilemaan niitä omia rajojaan! Noi pt:t kyllä tietää, että missä ne rajat menee, en usko, että siellä kukaan sydärin saa tai muuten kupsahtaa, vaikka välillä voi olo sellainen ollakin :-)

Nyt kokkaamaan ruokaa, kohta pitää lähteä töihin. Jospa huomenna palaisin sitten niihin mittoihin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti