Kansikuva

Kansikuva

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Treeniä ja pt-päivästä

Mulla on 2-jakoinen ohjelma ja käyn salilla 3 kertaa viikossa eli joka toinen viikko treenaan yläkropan kaksi kertaa ja jalat kerran ja joka toinen viiikko toisin päin. Käyn yleensä salilla aamulla ennen töihin menoa, tällä viikolla heräsin tiistaina kuudelta, että ehdin salille ennen klo 9 alkavaa työvuoroa :-) Toi on mulle aika iso muutos, aiemmin ole venyttänyt heräämistä mahdollisimman pitkään. Nyt aamulla treenaaminen on jotenkin ihan parasta!

Syön aamupalan vasta treenin jälkeen töissä, jos menen ihan aamusta salille. Kotona ennen treeniä vedän lisäravinteet ja latausjuoman, niillä jaksaa aina hyvin vajaan tunnin treenin ja 30 minuutin aerobisen. Palautusjuomalla jaksaa töihin asti ja aamupalan lusikoin yleensä viidessä minuutissa, kun tulee aina niin kiire :-)


Tykkään erityisesti jalkapäivästä, josta onkin kuva yllä. Mun käymälle salille tuli vihdoin jalkaprässi ja olen päässyt sitä tekemään ihan säännöllisesti, aiemmin tehnyt vaan pt-treeneissä. Saan aika kivasti rautaa laitettua ja enemmänkin menisi! Pitää seuraavassa treenissä taas laittaa vähän lisää.

Eilen oli Fitfarmin pt-valmennuksessa olevien pt-päivät ja pikkujoulut. Ensin oli treenit, mä olin heti kymmeneltä tekemässä selkää Harrin ja Varpun opastuksessa ja oli tehokasta! Sieltä pariksi tunniksi kotiin, ruokaa ja pientä kaunistautumista. Kolmelta alkoi hypnotisoija Sami Minkkisen pitämä luento, mikä oli tosi mielenkiintoinen. Sami on erittäin hauska luennoitsija, kertoi paljon hauskoja esimerkkejä. Kertoi myös paljon hyviä vinkkejä, kuinka hillitä vaikka jotain syömishimoja tai kuinka tsempata itseään hyvään treeniin. Varmasti tulee noita kokeiltua, vaikka just nyt ei noita ruoanhimoja ole lainkaan.

Illalla olimme vielä pt-porukalla syömässä, buffassa oli mm. salaattia, raejuustoa, kanaa, kasviksia ja riisiä sekä perunaa. Koitin syödä suht ruokavalion mukaisesti ja siinä varmasti hyvin onnistuinkin. Ruokajuomat oli meitä pöydissä odottamassa, vettä, vichyä ja light colaa :-) Ilta oli hauska ja vielä hauskempaa oli se, että olin jo kymmenen jälkeen kotona ja aamulla ei todellakaan ollut pää kipeä! Selässä kyllä tuntuu eilinen treeni.

Aamulla tehtiin miehen ja koiran kanssa pitkä lenkki metsässä. Meillä on usein tapana lähteä kokeilemaan, mihin joku polku vie ja yleensä ne lenkit vähän venyy :-) Tänään oli ajoittain melko märkää ja parit loikat piti tehdä purojen yli, loppumatkasta oli pari metriä leveä puro ja sen yli mentiin hataria puita pitkin. Koira onkin viettänyt päivän tiiviisti omassa kopassaan :-)

Illalla meen vielä Zumbaan ja sitten onkin tälle viikolla kertynyt liikuntaa jo 8.5 tuntia, ei hassummin! Ens viikon perjantaina on tiedossa taas oma pt-treeni, odotan innolla!
2 kommenttia:

  1. Sie oot kyllä sitkee nainen. Nostan hattua siun tavoitteelle ja sitkeydelle. Miun pitäis taas päästä salille kun siitä tulee niin hyvä olo.
    Tsemppiä treeneihin ja painonpudotukseen. Paljonko syöt vrk?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tää on ollut mulle kauheen helppoa, semmonen hyvä flow päällä, menee ihan omalla painollaan. Ilmeisesti motivaatio on kohdallaan ja tää vaan sopii mulle!

    Vaikea vastata tohon, että kuinka paljon syön vrk aikana. Mä en siis tiedä mitään kaloreita, eikä ne tässä tavallaan tärkeitä olekaan, ei niitä kyllä varmaan ihan mahdottomasti ole. Mä syön 5 krt/pv eli aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Joka aterialla on proteeinia eli aamu- ja iltapalalla rahka tai raejuusto ja lisänä marjoja, aamulla myös mehukeittoa. Lounaalla ja päivällisellä on lihaa/kalaa, kasviksia, raejuustoa ja päivällisellä myös joku hiilari eli pasta/riisi/peruna. Välipalalla syön vähähiilarisen proteiinipatukan ja pähkinöitä. Rasvaa tulee soijalesitiinirakeista ja öljystä ja kuitua saan kasvisten lisäksi vehnäleseistä. Paljon vettä ja ja lisäksi suolan määrä on tarkka.

    VastaaPoista