Kansikuva

Kansikuva

torstai 14. maaliskuuta 2013

Melkein - 20kg :-)

Vielä 200g pitäisi jostain kohtaa kroppaa kadottaa ja sitten on elokuun 17. päivän jälkeen lähtenyt 20 kiloa pois! Viime vuoden huhtikuusta -25kg. Aikamoinen määrä voipaketteja! Tässä vähän tarkempia mittoja:


Paino - 2.9 kg  (-19.8kg)
Vyötärö - 2 cm (-23 cm)
Lantio  - 1 cm  (- 17cm)
Hauis   +- 0 cm     (- 3cm)
Reisi       - 1 cm       (- 6cm)
Rinnanympärys - 2cm (- 17cm)

Senttejä ei ole nyt kadonnut niin paljon, kai sitä on vaan kiinteytynyt. Mulla oli se tankkauspäivä helmikuun viimeisenä päivänä ja sen jälkeen 10 päivässä lähti 2 kiloa eli tankkauspäivä taisi olla kropalle tarpeellinen, aineenvaihdunta tykkäsi!

Toiset on sitä mieltä, että kehitys loppuu tyytyväisyyteen. Mä tunnun toimivan monissa jutuissa vähän erilaille kun monet muut :-) Tää on yksi niistä! Mä todellakin olen tyytyväinen jokaiseen välietappiin, on se sitten pudonneita kiloja, liian suureksi jääneitä housuja, entistä suurempi hauis tai suuremmat treenipainot. Mä haluan nauttia jokaisesta välivaiheesta, olla tyytyväinen aina, kun vaaka näyttää vähemmän kun ennen! Haluan olla jokaisen pt-treenin jälkeen tyytyväinen siihen, että annoin kaikkeni! Se ei tarkoita sitä, että tyytyisin tähän, ei todellakaan, tää matka on vasta puolessa välissä!

Viime viikolla mulla oli kaksi pt-treeniä, ensin tiistaina Harrin kanssa ja torstaina oman valmentajan Mikon kanssa. Mikon kanssa tehtiin olkapäätreeniä, mulla on oikea olkapää vaivannut jo varmaan kuukauden verran ja tsekattiin ettei tekniikassa ole vikaa. Eipä siitä ainakaan mitään isompaa löytynyt, pieniä muutoksia tuli kuitenkin treeniohjelmaan. Kävin tiistaina taas hierojalla ja Risto epäili, että kiertäjäkalvosin olisi tulehtunut. Teippasi olkapään ja neuvoi muutaman liikkeen, mitä treenaamalla voin sitä kuntouttaa, muutenkin voin treenata ihan normaalisti, mutta ei tietenkään mitään, mikä sattuu. Tänään oli Harrin kanssa treenaamassa ja jalkoja tietysti tehtiin. Aloitettiin hackilla, ensin normisti päkiöillä ja heti sarjan jälkeen laitteeseen väärin päin eli reverse hackia, noita kahta tehtiin viisi sarjaa, reverseen sai laittaa selkeästi enemmän painoja, meni paljon kevyemmin kun oikein päin. Mutta vaikea oli laitteesta aina nousta pois, jalat hyytelönä ja maan vetovoima veti tiukasti puoleensa :-)

Hackin jälkeen mentiin prässiin. Tein ekaa kertaa yhden jalan prässiä ja nopeasti tuli selväksi, että oikea jalka on paljon vahvempi kun vasen. Eka sarja tehtiin pelkällä kelkalla ja toistoja 12, sitten 10kg ja kolmanteen 35kg. Sitten lähdettiin pudottelemaan alaspäin, ensin 12 toistoa 35kg, 12/30kg, 10/25kg, 8/20kg ja 6/pelkkä kelkka ja siis kummallakin jalalla erikseen noi toistot. Oli kyllä tiukkaa vääntöä ja etenkin toi vasen jalka.

Vielä mentiin tekemään reiden koukistajaa ja ojentajaa. Kumpikin tehtiin pudotussarjoin ja kummassakin 9 tai 10 sarjaa. Ensin koukistaja, tehtiin aina vaan 5 toistoa, lisää painoa, 5 toistoa, lisää painoa jne. kunnes toistot ei menneet enää mun jalkavoimilla vaan Harrin käsillä :-) Kun maksimit oli tehty, otettiin jokaisen 5 toiston jälkeen painoa pois ja viimeiset 5 tein samalla kun ekat. Ojentajissa sama homma, jalat oli melko hyytelöä ton jälkeen ja hyvä niin, sillä treeni oli ohi! 

Vielä vaihdettiin muutama sana Harrin kanssa treenin lopuksi mm. siitä, että jatkan vielä toisen vuoden tätä farmeilua eli soppari loppuu vasta elokuussa 2014! Aion olla elämäni kunnossa heinäkuussa 2014, kun täytän 40v! Voihan se olla etten lopeta farmeilua vielä tuolloinkaan, mutta sen aika näyttää. Tiedän etten 5kk kuluttua ole valmis jäämään vielä ns. omilleni. Palaisin aivan liian nopeasti takaisin siihen, että korvaisin ateriani juustoruisleivällä, herkuttelisin iltaisin juustoilla ja viikonloppuisin sipseillä ja karkeilla. En halua palata takaisin tuohon, tää elämä on parempi! 

Lopuksi vielä kuva tän päivän gourmee-lounaasta, joka tosin söin vasta illalla. Ihanaa loppuviikkoa kaikille, muistakaa treenata ja syödä hyvin :-)
2 kommenttia:

 1. Siis onnea pudotetuista kiloista! Sä olet jo niiiin hyvän näköinen! :) Ja kyllä saa olla jokaiseen välietappiin tyytyväinen, mä aina mietin, että missä sitä oliskaan (negatiivisessa mielessä), jos EI olis alkanut pitää itsestään huolta.

  Toi oli hyvä kans toi sun kirjoitus noista ruoista, mäkin valmistan usein 4-5 päivän ruoat kerralla, mutta tonhan vois tosiaan viedä astetta pidemmälle! :) Rasioita vaan hankintaan. Ja noi jauhispötkylät on hyvännäköisiä, melkein kun jotain turkkilaista kebabpötköö :)

  Terkuin Eija J.

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Eija :-) Mä olen monta kertaa miettinyt sitä, että onneksi lähdin tähän mukaan! Oli kyllä elämäni paras päätös!

  Pitää seuraavalla kerralla satsata noihin pötkylöihin vielä vähän enemmän, nyt ne on vaan jauhelihapötköjä, eipä ne paljon millekään maistu. Seuraavalla kerralla voisin maustaa sen jauhelihamassan ensin ja laittaa tosiaan niitä täytteitä sinne väliin.

  VastaaPoista