Kansikuva

Kansikuva

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Tankkausta ja laiskottelua

Kun blogaamisessa on taukoa, niin tuntuu, että olisi tosi paljon asiaa, mistä kirjoittaa. Ei viitsi kuitenkaan tehdä mitään maratonkirjoitusta, joten tyydyn kirjoittelemaan viime viikosta, mistä ei ole kyllä paljon kirjoitettavaa, sillä tiedossa oli lepoviikko.

Mulla on joka viides viikko lepoviikko ja neljä viikkoa siinä välissä treenaan kovaa. Lepoviikon aikana ohjeena on tehdä 2-3 aerobista, käydä hieronnassa ja venytellä. Viimeksi laiskottelin joulun aikaan ja sitä ennen marraskuun lopussa, kun ponnistuspäänsärky vaivasi. Nyt taisin treenata neljän viikon sijaan kuusi viikkoa, koska halusin ajoittaa lepoviikon talvilomaviikolla, jolloin oltiin kaukana kuntosaleista.

Olimme viikon mökillä ja aerobinen oli koiran kanssa ulkoilua ja lasten kanssa pulkkailua, parit lyhyet potkukelkkalenkitkin tuli tehtyä. Luin paljon ja pötköttelin sohvalla. Hieronnassa ei tullut käytyä eikä kyllä juuri venyteltykään, seuraavalla lepoviikolla koitan olla niiden suhteen aktiivisempi!

Teimme mökiltä myös yhden yön Helsingin reissun miehen kanssa, lapset oli sen aikaa mummolassa. Yksi aerobinen treeni tuli tehtyä Hartwall Arenalla The Killersin keikalla. Olimme kentällä hyvillä paikoilla ja syke oli varmaan suht korkealla läpi keikan, sen verran tuli heiluttua ja pompittua. Mahtava keikka <3

Viime viikolle osui myös tankkauspäivä. Ruokamäärät oli hurjia ja pääasiassa hiilaria. Huono oli ei tullut onneksi missään vaiheessa, mutta vatsa oli kyllä täynnä koko päivän ja päivän kuudennen aterian, jäätelön, syötyäni oli tyytyväinen, että se oli ohi :-) En muistanut ottaa kaikista ruoista kuvia, mutta tässä muutama.

Aamupuuro, riisipuuroa ja mansikkahilloa

Ensimmäinen välipala oli hedelmäsalaatti ja riisikakkuja

Toinen välipala oli monta palaa leipää, kasviksia ja tuoremehua

Ja iltapalana vaniljajäätelöä ja mansikkahilloa

Lounas ja päivällinen oli tuorepastaa tomaattikastikkeella, lounaalla oli kaverina vaaleaa leipää ja päivällisellä ruisleipää. Oli hyvää, mutta ei niin hyvää, että haluaisin syödä niitä päivittäin.

Lepoviikko ja tankkaus teki kropalle varmasti hyvää. Lihakset ja hermosto sai levätä ja jaksavat taas. Kieltämättä loppulomasta tuli jotenkin löysä olo, mutta eiköhän se tästä taas, kun pääsee kunnolla treenaamaan! Eilen oli eka treeni ja se oli pt-treeni Harrin kanssa. Kyykättiin taas aluksi ja ei mennyt ihan niin flowlla kuin viimeksi, mutta muu treeni oli ihan hyvää settiä ja lopussa oli hyvinkin väsyneet jalat alla :-) Nyt alkaa tuntumaan reisissä ja takamuksissa, että jotain on tullut tehtyä! Huomenna menen mun valmentajan Mikon kanssa treenaamaan olkapäitä, oikea olkapää on vaivannut jonkin verran ja ajattelin, että parempi katsoa tekniikka kuntoon. Hierojakin teki töitä sen kanssa kolmisen viikkoa sitten ja ens viikolla taas uudestaan, toivon mukaan tulisi pian kuntoon.

Semmosta tällä kertaa. Tein tänään yhden elämänlaatua parantavan ratkaisun ja olen sen suhteen hyvillä mielin. Toki asioilla on aina hyvät ja huonot puolet, mutta totesin, että elämä on niin kallisarvoista ettei sitä kannata kuluttaa juttuihin, mitä ei aidosti halua tehdä, sillä niitä pakollisia ei niin kivoja juttuja on muutenkin arki pullollaan. Arjesta pitää koittaa tehdä sellainen, että siitä nauttii, yöuniaan ei kannata menettää minkään asian takia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti