Kansikuva

Kansikuva

torstai 5. joulukuuta 2013

Kuntotsekkiä, mave-enkkaa ja maailman paras olkapäätreeni :-)

Maanantaina oli sitten se odotettu ja vähän pelättykin kuntotsekki. Tapasin oman valmentajani Wolfilla ja menimme siitä sitten yhtä matkaa Fitfarmin toimistolle. Muutama sananen vaihdettiin ja sitten oli aika näyttää sitä kuntoa! Toimistolle meno ja ajatus kuntotsekistä on aina vähän epämiellyttävä, mutta jotenkin se epämiellyttävyys kuitenkin karisee siitä saman tien, kun sinne pääsee. Vähän sama, kun joskus pelkäsin aina pt-treenejä ja tilanne helpotti aina saman tien, kun ekat sanat vaihdettiin pt:n kanssa.

No, kuntotsekistä. Jari oli näkemäänsä tyytyväinen ja sehän on pääasia :-) Parannettavaa toki on paljon! Reidet on edelleen hyvät, samoin takapuoli, yläkroppakin on hyvään suuntaan menossa. Keskivartalo on se, minkä eteen pitää tehdä paljon töitä ja minkä vuoksi myös selkään ja olkapäihin pitää tehdä lisää lihasta. Kun ylhäällä on leveyttä, näyttää vyötärökin kapeammalta. Samoilla eväillä ja treeneillä jatketaan ja tammikuun lopussa katsellaan uudestaan tilannetta. Koitin vähän udella, että onko mulla jotain välidieettiä jossain vaiheessa, mutta ei kuulema ainakaan ennen tammikuun loppua :-)

2.12.2013

Kyllähän me Mikon kanssa treenattiinkin. Tehtiin selkätreeni ja aika hyvä treeni tehtiinkin! Kerroin, että kerran kokeiltiin Killen kanssa, että meneekö mavessa 120kg, mutta ei mennyt. Nyt sitten muutaman taljasarjan jälkeen lähdettiin vetopaikalle. Ensin pari lyhyttä kolmen toiston sarjaa kevyemmillä painoilla ja sitten vedot isommilla painoilla. Mikko neuvoi, miten tehdä mielikuvaharjoitus ennen sarjaa, tein, versat kiinni tankoon ja vedot. 120kg ja kolme toistoa! Ihan mahtavaa :-) Treenattiin kaiken kaikkiaan reilu tunti, oikein hyvä treeni!

Eilen kävin treenaamassa takareidet, pakarat ja vatsaa. Kyykky on tossa ekana ja tykkään siitä nykyään tosi paljon! Joka kerta tulee lisää varmuutta tehdä sitä, mahdollisimman syviä kyykkyjä koitan tehdä ja eilen meinasin vikassa sarjassa jäädä pohjaan, mutta sain kuitenkin punnerrettua itseni ylös.

Tänään oli tiedossa olkapäätreeni Harrin kanssa. Ollaan menossa huomenna muuttoavuksi ja toivoin semmosta treeniä etten pysty nostamaan yhtään muuttolaatikkoa :-) Yritys oli kyllä kova! Tehtiin gianteja eli kiertoharjoittelua kolmisen kierrosta. Joka kierroksella oli vähän eri liikkeet tai tehtiin vähän eri järjestyksessä. Tehtiin mm. pystypunnerrusta käsipainoilla, vipunostoja sivulle, vipareita kumarassa, vipareita taljassa parissakin eri kulmassa, arnolds pressiä, niskan takaa punnerrusta ja vaikka mitä! Käsipainoilla vipareita tehtiin aina usempi sarja eri painoille, joko niin, että aloitettiin pienestä ja vika isommilla tai toisin päin, aloitettiin isoista ja siitä pudotettiin. Ihan vika liike oli pystypunnerrus käsipainoilla, ensin 6kg, sitten 5kg, 4kg, 3kg ja viimenen oli 2kg, millä piti tehdä 20 toistoa ja vikoja en saanut enää omin avuin ylös :-) Ei olisi varmaan noussut edes pelkät kädet ;-)

Miun haba 2.12.2013 :-)
Viime viikolla mulla oli toimittajaksi opiskeleva Nette ja kuvaaja salilla mukana treeniä seuraamassa. Alkuviikosta ilmeisestyi Utaimen blogissa juttu, missä munkin syömisiä vähän sivuttiin, tässä linkki siihen, Polttoainetta kurkusta alas. Tänään ilmestyi sitten Utain ja siinä oli musta juttu otsikolla Voiman koukuttama, käykäähän lukemassa! Tosi kivasti Nette kirjoitti ja kivoja nuo kuvat. Vähän on tuo tunika isoksi käynyt :-) Kuvateksti tuossa meni väärin eli en ole maastavetoa tuossa tekemässä vaan kulmasoutua ja tuo taisi olla vielä semmonen vähän poseerausversio. Tykkään itse erityisesti noista varjoista seinällä.

Oikein mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille! Mä vietän sen siis muuton (en oman!) parissa, katsotaan, että onko musta mitään hyötyä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti