Kansikuva

Kansikuva

tiistai 17. joulukuuta 2013

Ei osunut polvi maahan, ei lasketa :-)

Tein tänään askelkyykkykävelyä ihan ryytyneenä ja kuulin äänen päässäni sanovan ettei osunut polvi maahan, ei lasketa :-) Ja en laskenut! Musta tuntuu, että oon vähitellen oppinut treenaamaan, ihan sillein oikeesti. En jätä sarjoja kesken, uskallan laittaa enemmän painoja, tehdä jo ekan sarjan kunnon painoilla. Pyrin kuitenkin tekemään aina hyvällä tekniikalla, en lisää painoja niin, että joudun riuhtomaan niitä miten vaan. Pyrin tekemään sarjat semmosilla painoilla, että aina loppuu epäonnistumiseen. Kyykyssä ja mavessa en ihan loppuun asti tee, mutta kaikissa muissa se on tavoite jo ekasta sarjasta lähtien. Eli jo ekassa pitäisi olla semmoset painot ettei sitä pysty tekemään enempää, kun mitä ohjelmassa tavoitteena on.

Sain viikonloppuna mun siskon mieheltä semmosen kunnollisen nahkaisen vyön ja eilen pääsin mavettelemaan sen kanssa. Käytän todella harvoin vyötä missään, oikeastaan vaan mavessa ja siinäkin vasta isommissa painoissa, aina en niissäkään. Kyykyssä olen joskus pt-treeneissä käyttänyt, mutta enpä juuri muuten. Mun keskivartalo pysyy ilmeisesti aika hyvin kasassa ja en tarvitse sitä vyötä pitämään korsettia kasassa.

Vyön testaamistaMutta tosiaan eilen mavessa laitoin vyön päälle ja en tiedä sainko siitä uskoa tekemiseeni vai mistä, mutta melko hyvän sarjan sain tehtyä! Pari viikkoa sitten tein valkun silmien alla uuden mave-enkan 120 kg ja kolme toistoa. Eilen tein ensin 8 x 90 kg, sitten päätin rohkaistua ja laittaa tangoon lisää painoa ja tein 4 x 110 kg, sitten 5 x 110 kg, sain lisää uskoa itseeni ja tein vielä 7 x 110 kg. Tässä vaiheessa usko vähän loppui ja sen sijaan, että olisin laittanut lisää painoa, niin mä onneton otin sitä pois ja vika sarja oli 8 x 90 kg. Jos ens viikolla kulkee yhtä hyvin, niin lisää vaan painoa tohon vikaan!


Hetki ennen mavea
Aloin käyttämään myös tuollaista hienoa juomapulloa :-) Mulla on treenijuomassa sekä Fastin Intraa että Scitec Nutritionin VitarGOa ja normi shakeriin, kun nuo laittaa, niin tulee aika tömäkkää tavaraa. Valmentaja vinkkasi, että juoma imeytyykin paremmin, kun neste on laimeampaa, joten lapset uhrautui ja joi Mehukatti-mehua ja äiti sai uuden treenipullon :-)

Kovaa treeniä ja syömistähän tää mun elämä nykyään on. Opiskelu teettää jonkin verran töitä, mutta enemmän oon nyt satsannut treeniin, lepoon, syömiseen ja leipomiseen. Oon leiponut kaiken maailman kakkusia, pullaa, pikkuleipiä ja vaikka mitä viime viikkoina, ihanaa, kun kerrankin on aikaa ja energiaa semmoseen. Keväällä varmasti opiskelukin työllistää enemmän, joten otan nyt kaiken irti tästä vapaasta ajasta.

Huomenna on tiedossa pt-treeni, missä tehdään olkapäitä isommiksi. Siitä parin tunnin kuluttua meen Riston hierontaan, niskaa ja muuta yläkroppaa huomenna tiedossa. Pientä päänsärkyä on taas ollut, jouduin viikonloppuna jopa turvautumaan särkylääkkeeseen, mikä on nykyään tosi harvinaista. Torstaina pidän lepopäivän ja perjantaina treenit taas jatkuu, menen myös perjantai-iltana yhteisposetreeneihin, mitkä pitää Fitfarmin ihana Sirpa. Oon ottanut semmosia pikaisia posetuksia iltaisin peilin edessä, mutta aika vähän viime aikoina ja kengätkin on nyt vähän päässeet pölyttymään hyllyssä. Yhteistreenit on aina kivoja, kun siellä näkee vähän muitakin ja tilanne on enemmän semmoinen kilpailumainen, vaikka meitä ei siellä missään nimessä toisiimme vertaillakaan. Sitä oppii itsekin paljon, kun näkee muiden tekevän.

Nyt sitä lepoa, että jaksaa huomenna rakentaa lisää lihasta! Ihanaa loppuviikkoa kaikille :-)


2 kommenttia:

 1. Hienoa mavettelua! Itellä on kans tavotteena nostaa ennätystä. Saa nähdä mihin suuntaan voimatasot alkaa menemään dieetin edetessä... :)
  Tsemppiä treeneihin ja hyvää joulua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna kommentista! Oikein ihanaa joulua myös sulle :-)

   Poista