Kansikuva

Kansikuva

lauantai 28. joulukuuta 2013

Ruokaa, lepoa ja lihaksia

Niin se joulu tuli ja taisi jo mennäkin. Sain jouluksi kaksi vapaasyöntipäivää ja nautin siitä ihan älyttömästi! Kaikki ei vapaasyöntipäiviä kaipaa, mutta mulle ne on kyllä tärkeitä, edes sen pari kertaa vuodessa. Mä tykkään tosi paljon mun ns. normiruoasta, siitä riisistä ja kanasta, mutta kyllä oli kiva syödä muiden kanssa samaa ruokaa joulupöydässä, vaikka en mikään suuri jouluruoan ystävä olekaan. Söin paljon rosollia, erilaisia kaloja, minimaalisesti aattona laatikoita ja toki vähän kinkkuakin runsaalla sinapilla. Kahvin kanssa söin joulutortun, piparia aurajuustolla, pienen palan täytekakkua ja ihan reilusti suklaakonvehteja. Muutenkin söin etenkin joulupäivänä tasaisesti suklaata ja muuta karkkia. En mitään övereitä, mutta ihan reilusti kuitenkin.

Tässä meidän joulupäivän näemmä melko kalapainotteinen pöytä
Päiväkahviherkkuja joulupäivältä myöskin, näillä pysyi verensokeri kivasti koholla
Iltapalaksi vähän juustoja
Tapaninpäivänä oli kuitenkin tosi kiva palata takaisin oman ruoan pariin, aamupalaksi puuroa ja rahkaa. Ruoan kanssa otin vielä lusikallisen rosollia, punnaamattoman annoksen lohta ja muutoin omat hiilarini. Kävin myös salilla, missä oli enemmän porukkaa kun ikinä aikaisemmin mun treenatessa. Kaikki ei siis todellakaan makaa sohvalla herkutellen koko joulua, mikä on ihan positiivista! Oma treeni oli ok, mutta en todellakaan kokenut mitään hiilareiden aiheuttamaa huipputreeniä, enemmänkin tuntui siltä ettei uskalla vetää ihan loppuun asti tai tulee treenijuomat ylös...

Tapaninpäivän aamupala
Tapaninpäivän hieman sovellettu päivällinen. Tuo värin tuossa alhaalla on lohta, vaikka ihan kanalta näyttääkin.
Perjantaina oli sitten tiedossa taas kunnon treeniä, kun olin varannut heti 9:30 treenin Killen kanssa. Kyllä mä sillon aamulla seiskalta herätessäni mietin, että mitä järkeä oli varata treeni niin aikaisin, mutta hyvä se oli. Salilla oli todella hiljaista ja mullakin oli pahin hiilaripöhötys laskeutunut sen verran, että pystyin tekemään ihan kunnon treenin. Hirveen heikoksi sitä vaan aina itsensä tuntee noissa olkapäätreeneissä, kun ei meinaa mikään nousta. Oli kyllä taas hyvä treeni, jokaisella pt:llä on oma tyylinsä ja Killen kanssa tehdään ehkä vähän isommilla painoilla ja lyhyempiä sarjoja. Vaikka ei painot kyllä eilen isoja olleet :-)

Viimeset pari kk oon tehnyt melkein viikottain olkapäät pt:n kanssa ja vaikuttaisi siltä, että tulosta alkaa tulla vai mitä mieltä olette?

Tykinkuulanalkua, siipiä ja läsää
Pyysin miestä ottamaan illalla mun olkapäistä kuvaa ja vähän itsekin hämmennyin, kun kuvan näin. Mulla siis vihdoin viimein alkaa olla vähän olkapäitä!!! Ja selkäkin on selkeästi levinnyt, alkaa muodostumaan jo sitä V-kirjaimen muotoa, mitä haetaan, että vyötärö näyttäisi kapeammalta! Hienosti tää taas motivoi, kun näkee, että tulosta todellakin tulee!

Koko paketti
Tuossa vielä kokonainen nainen, saunan puhtaana ja yöpuku päällä :-) Välillä sitä on niin epäuskoinen, että tuleeko musta mitään, onko musta tähän? Onneksi tulee näitäkin hetkiä, kun näkee kuvissa sen kehityksen ja ne hyvät puolet! Vatsa on ongelma, mutta kaikkeen muuhun olen tällä hetkellä todella tyytyväinen. Parantamista toki on, en missään nimessä ole vielä niin tyytyväinen, että työ jäisi tähän, mutta näen sen, että kroppa alkaa muotoutumaan siihen suuntaan, mihin on tarkoituskin.

Nyt päiväkahvin keittoon, kaveriksi 10 g cashew-pähkinöitä ja protskupatukka, sohvalle kirjan kanssa ja relaamista. Koitan vielä tän vuoden puolella tehdä jonkinlaisen koosteen vuodesta, tähän onkin mahtunut vaikka mitä, paljon pudotettuja kiloja, muutama lisää, hurja koskenlasku, opintovapaa, opiskelu, erinäisiä treenejä salilla, ulkona, voimamieslajeja, hurjasti rahkaa, mielitekoja jne., upea vuosi ja tiedän jo, että ens vuosi tulee olemaan vielä mahtavampi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti