Kansikuva

Kansikuva

torstai 2. lokakuuta 2014

Hyvä treeni - parempi mieli!

Kävin tänään tekemässä ensimmäisen kunnollisen jalkatreenin pariin kuukauteen! Oli ihan mahtavaa ja hymy on nyt herkässä :-) Heinäkuun lopusta asti vaivannut polvi alkaa vihdoin olla kunnossa, vielä välillä etenkin töissä vähän kipuilee, mutta antoi treenata. Nyt vaan peukut pystyssä ettei tuu takapakkia!

Mietin tuossa kotimatkalla, että pari vuotta sitten,  ennen valmennuksen alkua, parasta arjessa taisi olla se hetki, kun illalla lasten mentyä nukkumaan sai korkata karkkipussin/sipsipussin/juustolautasen. Nyt arjessa on monen muun asian lisäksi mahtavaa se, että saa treenata, hyvän treenin jälkeen fiilis on ihan maailman paras! Siinä jää karkkipussit niin toiseksi!

Vajaa pari viikkoa sitten alkoi kauan odotettu pt-koulutus. Ensimmäinen viikko oli asiaa täynnä, todella mielenkiintoista ja voin sanoa, osa asiasta meni täysin ohi! Viime viikonloppuna sain mun harjoitusasiakkaalle tekemäni treenin ja ruokavalion tehtyä ja tiistaina pidettiin alkutapaaminen ja ensimmäinen treeni. Fiilis on semmonen, että hurjan isoihin saappaisiin on astumassa, niin huikeiden ammattilaisten kanssa sitä on itse saanut treenata! Mutta tekemällä oppii ja todella paljon oon oppia saanut jo omista pt-treeneistä. Todella iso etu, että olen itse ollut jo pari vuotta valmennuksessa, tehnyt monenlaisia treenejä ja noudattanut sekä miinus- että plussaruokavaliota.



Omat treenitkin taas muuttui vähän ja ruokaakin tuli vähän lisää. Nyt alettiin ihan oikeasti tekemään Satusta voimakasta :-) Sain treeniohjelmaan perusliikkeet kuten penkin, kyykyn ja maven, rintapäivä koostuu erinäisistä penkeistä, on normia, käsipainoilla, vinoa tangolla ja mulle ihan uusi juttu eli alaviistopenkki. Mavessa on 11 viikon ohjelma, penkki ja kyykky vähän lyhyemällä kierrolla. Jännää tulee olemaan, päätä vaaditaan ja ei oo kyllä mun vahvinta osa-aluetta ollenkaan!

Nyt suihkuun ja hetki lepoa ennen töihin menoa.  Oikein ihanaa syksyistä päivää! Liikkukaa ihmiset, se on kivaa :-)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti