Kansikuva

Kansikuva

perjantai 7. joulukuuta 2012

Ensimmäinen tavoite saavutettu!

Olen jakanut tämän projektini painonpudotuksen suhteen useampaan pienempään tavoitteeseen. Ensimmäinen tavoite oli pudottaa 10 kg ja se on nyt saavutettu ihan reilusti ja itse asiassa jo viime viikolla! Mä ilmoittelen mun valmentajalle painon ja senttien muutokset n. 4 vk välein tähän tyyliin:


Paino - 3.3kg (-11.2kg)
Vyötärö - 4 cm (-16 cm)
Lantio - 2 cm (- 10cm)
Hauis -+ 0 (- 2cm)
Reisi +-0 (- 4cm)
Rinnanympärys - 4cm (- 10cm)

Tuossa siis nyt ensin edellisen 3 viikon tulos ja suluissa kokonaistulos 15 viikolta. Aika paljon on siis muutosta kropassa tapahtunut! Vyötärö on kaventunut hurjasti, vaikka itsestä tuo keskivartalo tuntuu ihan yhtä paksulta kun ennenkin! Housukoko on kyllä pienentynyt keväästä kolmella kokonumerolla ja uusimmatkaan ei mitenkään tiukat ole. 

Merkkailen kännykkäni punnarisovellukseen aina painoni, kun sen mittaan, en käy puntarilla edes joka viikko, mutta aina kun käyn. Siitä huomasin, että olen huhtikuussa painanut n. 17 kg enemmän kun nyt! Aika mieletön määrä turhia kiloja ja loppujen lopuksi ne on lähteneet aika lyhyessä ajassa! Tavallaan helpolla, mutta toisaalta paljon olen töitä niiden katoamiseksi tehnyt! Treenannut ja punnaillut ruokiani!

Mitään lopullista tavoitetta en ole itselleni asettanut. Mennään nyt aluksi toi 10 kg kerrallaan ja katsotaan sitten, missä vaiheessa alkaa tuntua sopivalta. Selkee ajatus on kuitenkin myös saada sitä lihasta tähän kroppaan kunnolla eli kun kilot on kadonneet, niin veikkaan, että projekti Fitfarmilla jatkuu edelleen. 

Vielä noista mitoista. Hauis on yksi, mistä ei ole paljon senttejä lähtenyt, mutta muutosta on kyllä tapahtunut! Kun vähän peilin edessä pullistelee, niin huomaa kyllä selkeän patin :-) Sama ehkä jaloissa, teen aika isoilla painoilla jalkatreeniä ja lihasta on reisissä varmasti, toki rasvaakin, mutta vähitellen se sieltä häviää, luotan siihen!


Ruokavaliosta katosi kaurahiutaleet 4 vk sitten eli nyt aamupalaan kuuluu rahka/raejuusto, sokeriton mehukeitto, marjat/piltti ja soijalesitiinirae. Tossa yllä onkin kuva aamupalasta, ostin Ikeastan tuommosia isoja kulhoja, mihin mahtuu hyvin mun ruoat. Kaivoin kaapista myös joulumukit, mistä maistuu kahvi näin joulukuussa oikein hyvältä :-)

Treenien suhteen mulla oli tossa viikko taukoa. Oon kärsinyt kovasti jumissa olevista niskoista ja päänsäryistä, muutama viikko sitten ilmeni vielä ponnistuspäänsärkyä, mikä tuli aina salilla ja oli semmosta migreenin tapaista todella ikävää jomotusta. Valmentaja suositteli sitten viikon lepoa, kävin myös hierojalla ja ainakin jonkin verran säryt helpotti. Ponnistuspäänsärkyä ei ole nyt salilla tullut, mutta päänsärkyä kyllä muuten. Onneksi jouluviikolla menen uudestaan hierojalle ja jatkossa muutenkin käyn siellä säännöllisesti. Ihanaa, että vuosia vaivanneet niskat saa vihdoin kuntoon! Aika varovasti tänäänkin aamulla treenasin, kun pää ilmoitteli olostaan, pelottaa kovasti tuo ponnistuspäänsärky, koska se oli tosi kivuliasta ja treenaaminen sen kanssa oli ikävää. 

Semmosia kuulumisia tällä kertaa. Nyt meen lämmittelemään päivällistäni, oon nyt ainakin kuukauden syönyt joka ilta melkein saman pöperön :-) Keitän pastaa, paistan sipulia ja naudanjauhelihaa ja laitan sekaan Pirkka chili-tomaattimurskaa ja muita mausteita. Teen aina ison satsin kerrallaan ja pakastan sekä pastan että kastikkeen. Sitten otan aina pakkasesta sulamaan edellisenä päivänä seuraavan päivän ruoan. Helppoa ja niin hyvää!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti