Kansikuva

Kansikuva

tiistai 8. tammikuuta 2013

Tukijoukon tärkeys

Mulla on käynyt onni elämässä ja ympärille on osunut mielettömän hienoja ihmisiä! Se on korostunut etenkin nyt tän projektin aikana. Hyvä esimerkki on viime viikolta, kun laitoin Fb-statukseen, että hain töissä paria numeroa pienemmät työhousut käyttöön. Statuksesta tykkäsi 103 kaveria ja siihen tuli reilu 10 positiivista ja kannustavaa kommenttia! Fiilis oli huippu housuista johtuen ja paremmaksi muuttui, kun taas tajusin, että lähellä on hirveesti ihmisiä, jotka tukee mua tässä projektissa ja on vähintään hengessä mukana!

Töissä monet kyselevät eväistäni, joskus hieman epäluuloisenakin, mutta ihan positiivisella mielellä :-) En puutu muiden syömisiin, mutta kerron kyllä ruokavaliostani mielelläni, jos joku vaan erehtyy kysymään! Muutama kaveri aloitti nyt maanantaina Superdieetin ja mielelläni jaan kokemuksiani heidän kanssaan. Oma esimerkkini on ilmeisesti jonkin verran vaikuttanut siihen, että ovat hommaan mukaan lähteneet, mikä on hienoa!

Aika vähän olen tämän vajaan viiden kuukauden aikana käynyt ravintolassa tai edes missään kyläilemässä. Pari kertaa ravintolassa kuitenkin on tullut käytyä ja kummallakin reissulla olen syönyt salaatin ja annos on ollut suht ok. Annan tällaisen vapauden itselleni, kunhan sitä ei kovin usein tapahdu. Kyläreissuille olenkin sitten ottanut omat evääni mukaan ja onneksi mm. äitini ja siskoni on suhtautunut asiaan hienosti, vaikka kovasti äitini viimeksi yritti mulle kaikenlaista tarjota, mutta ei mitenkään tuputtamalla. Pientä epäilyä on tullut, että syönkö riittävästi ja oikein, mutta kyllähän ne annokset sitten puhuvat puolestaan.


Yllä olevassa uusin herkkuni eli ruusukaaleja. Niitä voisin syödä vaikka joka päivä! En ole ruokiin ehtinyt vielä kyllästyä, kun on niin paljon valinnanvaraa! Päivällisenä on kyllä ollut melkein alusta asti pasta ja kastike, missä naudan jauhelihaa ja Pirkan chili-tomaattimurskaa. Kuvassa on jauhelihasta muffinivuoissa tehtyjä "lihapullia". Yksi pikaruoka on pakasteparsakaalista ja katkaravuista tehty setti, sulatetaan, maustetaan ja syödään! Tuota on tosi usein eväänä.

Salilla on tullut käytyä, viime viikolla jopa 4 kertaa. Tällä viikolla saattaa jäädä kahteen, kun kotona on leikkauksesta toipuva koira ja en ainakaan tänään vielä henno häntä jättää yksin kotiin. Viime viikon treenihuippu oli se prässin 150kg + kelkan paino ja se on nyt mennyt joka jalkatreenissä. Kyllä tässä siis edistymistä tapahtuu! 

Mukavaa viikkoa kaikille, kovia ette oo kommentoimaan, mutta kiva silti, että käytte lukemassa :-)

Edit: Muutin vielä kommentoinnin asetuksia niin, että nyt voi kuka tahansa kommentoida. Hyväksyn kuitenkin kommentit ennen niiden julkaisua.

4 kommenttia:

 1. Siksipä jäi viimeksi kommentoimatta, kun en päässy "nimettömänä" sitä tekemään. Kyllä, ehdottomasti sun esimerkki vaikutti siihen, että superdieetin aloitin. Ajattelin, että jos sinä siihen pystyt, ehkä pystyn minäkin. Ja vielä kolmantena päivänä usko on kova ;)
  Mä ottaisin mielelläni vähän tarkempia vinkkejä noista sun resepteistä (nim. tumpelo joka on nyt syönyt 3päivää kanaa...). Voisit tehdä jonkin resepti-päivityksen :) Tsemppiä jatkoon!
  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä syön todella simppeleitä ruokia, melko lailla samaa päivällistä olen syönyt koko 4kk :-) Mut voisin mä vähän jotain reseptin tapaisia joskus laittaa, kun jotain kokkailen! Tsemppiä vaan!!!

   Poista
 2. Minäkin olisin tykännyt kahta numeroa pienemmistä housuista -kommentista, jos olisin sen nähnyt :D
  Aina kun olen ostanut ruusukaalia, ovat olleet kitkeriä. Hyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostan pakasteruusukaalia, ne on ainakin toimineet ihan hyvin. Todella nopeita valmistaa, löytyy nykyään aina pakastimesta! Syön paljon pakastekasviksia näin talvella, kun ne on edullisia ja nopeita.

   Poista