Kansikuva

Kansikuva

torstai 31. tammikuuta 2013

Jalkavaivaa ja ruisleivän himoa

Ensin vähän noista vaivoista tai oikeastaan vaivasta. Tein eilen salilla ihan normaalia etureisitreeniä, ensin prässiä kapealla asennolla ja reiden ojennusta, kivasti molempiin sain vähän lisättyä painoa. Toi reiden ojennus on kyllä semmonen, mikä hapottaa reidet aina, mulla on toistoja nyt 15-20 ja kyllä ne 15 jälkeen tehtävät menee niin hapoilla, irvistykset on sen mukaiset!

Noiden kahden jälkeen oli sitten askelkävelyä, 2 x 15/jalka. Päätin ottaa 5 kg:n käsipainot kaveriksi, kun pt-treeneissä tulee aina tehtyä painojen kera ja pitempiä sarjoja. En ehtinyt varmaan kymmentä askelta ottaa, kun nivusissa tuntui ikävältä. Tein sitkeästi sarjan loppuun, mutta totesin ettei enempää kannata tehdä. Polven nostaminen tuntui tosi pahalta ja jo penkin päässä istuminen pystypunnerrusta tehdessä sattui.

Kyseessä on ilmeisesti lonkan koukistajan venähdys. Illalla olin töissä ja kun sen vajaan 6 tuntia seisoin ja kävelin ympäriinsä, niin jalkaa särki kovasti. Kotona annoin vähän lämpöhoitoa ja se toivon mukaan vähän helpotti. Nyt yön jälkeen jalka on ihan samanlainen, kauheasti ei voi polvea nostaa eli housujen laittaminen/riisuminen on hankalaa, mutta eiköhän tästä selvitä.

Valmentajalta sain ohjetta, että treeniä muuten normaalisti, mutta ei niitä liikkeitä, missä kipua tuntuu. Huomenna on pt-treeni, missä varmaan tulee lisää tietoa, Harri kun tuntuu olevan myös aikamoinen tietopankki!

Ja sitten se ruisleipä :-) Voi, miksi kukaan proteiinipatukan valmistaja ei tee ruisleivän makuisia patukoita??? Ostaisin niitä heti kymmenen! Niin on suuri ruisleivän himo! Olen myös haistellut lapsen eväsomenaa, hyvältä tuoksui :-) Pieniä mielitekoja on siis ilmassa. Kysyin valmentajalta, että josko voisi antaa vapaasyöntipäivän, vaikka loppukevääksi, mutta niin, että tiedän sellaisen olevan tulossa. Laittoi sitten viestiä, että helmikuun lopussa sellaisen saisin! Ai että, pitää alkaa tekemään listaa, että mitä muuta haluaisin syödä kun ruisleipää :-)

Nyt muutamaksi tunniksi töihin ja sitten onkin tiedossa neljä vapaata. Lähdetään mökkeilemään maaseudun rauhaan ja ulkoillaan varmasti paljon. Katsotaan uskaltaudunko jopa avantoon!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti