Kansikuva

Kansikuva

perjantai 15. helmikuuta 2013

Lissee rautaa

Olin eilen taas treenaamassa Harrin kanssa Wolfilla ja jalkoja tietenkin treenattiin. Kävin ensin vähän lämmittämässä keskikroppaa selänojennuksilla ja vatsarutistuksilla taljalla, sitten kyykättiin! Koitin pitää vähän kirjaa liikkeistä ja tämmöstä lukee kyykyn kohdalla:

10/50kg 10/70kg 10/80kg 10/90kg 10/90kg ja sitten lähdettiikin lyhyin palautuksin alaspäin 20/50kg 10/50kg ja 10/50kg

Kyykkyjä tehdessä mulla on aina penkki alla, mihin on tarkoitus hipaista ennen nousua, näin varmistetaan, että kyykyistä tulee riittävän syviä. Ekalla kerralla kyykkyjä treenatessa jäin pari kertaa penkille, kun en päässyt enää ylös, mutta eilen ei ollut sitä ongelmaa!

Kyykystä mentiin tekemään reiden koukistusta. Tein 8 x 10 toistoa, ekat 10/29kg 10/37kg 10/45kg 10/53kg ja alaspäin 20 sekunnin palautuksin, vikassa ei tainnut olla enää painoa juuri ollenkaan, mutta tuntui kyllä niin tiukalta!

Parin metrin päässä odottikin jo jalkaprässi. Tein kapeaa prässiä, mikä on paljon raskaampi kun leveä. Ja enkat todellakin paukkui! 10/65kg 10/90kg 10/115kg 10/135kg, tästä tasaisesti ylöspäin, kunnes kelkassa oli 215kg! Niitä 10 toistoa ja se ei vielä Harrille riittänyt, vaan laittoi 15kg lisää ja tein 230kg:lla viisi (5) toistoa!!! Ihan mieletöntä! Missään vaiheessa ei tullut sellainen olo etten pysty, mä vaan tein kun kone! Ja tuosta lähdettiin sitten alaspäin eli teinköhänmä aina 10 toistoa ja rautaa lähti kelkasta pois, vikassa ei enää paljon ollut ja muistaakseni jouduin tekemään enemmän kun 10 toistoa. Oli kyllä jalat aika puhki ton jälkeen!

Mutta eipä leikki ihan vielä siihen loppunut, kun tunnista oli aikaa jäljellä. Lopuksi vielä pari kierrosta reiden ojentajaa ja koukistajaa, pienin painoin ja pitkin sarjoin. Voin tunnustaa, että lopussa oli kyllä kuuma ja melko väsyt jalat :-)

Koitin asennoitua tuohon treeniin vähän eri lailla kun ennen ja onnistuin, suoritukset puhuu puolestaan! Ensinnäkin päätin etten katso kertaakaan kelloon, etten anna ajan häiritä hommaa ollenkaan. Harrilla on treenit päässä ja hän tietää mitä tehdään ja koska tehdään. Yleensä olen kurkkinut kelloa vähän väliä, lähinnä miettien, että kuinka kauan pitää vielä jaksaa, eilen se ei käynyt mielessäkään, mä vaan tein! 

Tämän löysin netistä ja kirjoitin treenivihkoon


Pystyin tyhjentämään pääni treenin aikana jotenkin ihan täysin. En muista kuulleeni yhtään biisiä radiosta tai miettineeni yhtään mitään. Keskityin vaan tekemiseen ja koitin noudattaa ohjeita mahdollisimman hyvin. Harri kehui, että asenne on kohdallaan ja päästä ei lopu pito, tommosta on mahtavaa kuulla! Kommentteja tuli myös toiselta pt:ltä ja mun valmentaja Mikkokin antoi positiivista palautetta. Mahtavaahan sitä on kuulla, vaikka jollain tavalla vaikeaa ottaa vastaan.

Nukahdin illalla hymy huulilla ja aamullakin ensimmäisenä oli eilisen treenit mielessä :-) Toistan itseäni, mutta kyllä tää Fitfarmiin liittyminen on ollut mun elämässä upea juttu! Voin kaikin puolin paremmin kun ennen! Sunnuntaina tulee puoli vuotta tätä projektia täyteen ja tiedossa on myös valokuvien ottoa. Vielä en uskalla luvata, että niitä tänne laittaisin, mutta ehkä jotain kuitenkin. En ehkä ole vielä ihan parhaimmillani alusvaatteissa :-) Puoli vuotta on siis vielä jäljellä ja suunnitelmissa on kyllä jatkaa vielä ainakin toinen vuosi, jos sitten koskaan maltan tätä lopettaa :-)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti