Kansikuva

Kansikuva

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kuulumisia!

Viime viikolla laittelin taas valmentajalle tuoreita mittoja. Tässä teillekin (suluissa olevat mitat vajaan 4vk aiemmin):

Paino - 1.3 kg  (- 21.1 kg)
Vyötärö - 3 cm (-26 cm)
Lantio  - 2 cm  (- 19cm)
Hauis   +- 0 cm     (- 3cm)
Reisi       - 1 cm       (- 7cm)
Rinnanympärys - 1cm (- 18cm)

Itse sitä aina tuijottaa tota painoa, mikä tietysti tuntuu vajaan 4vk saldona tosi pieneltä. Mutta noi sentit sitten taas kertoo jotain ihan muuta, vyötäröltä lähti monta senttiä. Valmentajakin järjen äänenä kommentoi, että ei kannata tuijottaa painoa, hyvin tulee mitat alaspäin. Uskotaan :-) 

Olen joskus merkkaillut syömisiäni Kiloklubiin ja laittanut sinne tietysti myös painon. Kesäkuulta 2010 löytyi aika hurja merkintä painosta, painoin sillon n. 35 kg enemmän kun nyt! Olimme asuneet vajaan vuoden Suomessa ulkomailta muuton jälkeen ja varmaan vajaan 10 kg olin kerännyt tuon vuoden aikana painoa, syönyt niitä kaikki herkkuja, mitä ilman jouduin olemaan neljä vuotta lomia lukuunottamatta. Karkkia, juustoja, leipää, juustoja ja varmaan vielä vähän juustoja. Liikuin myös vähemmän ja kaikinpuolin elämä oli tosi epäsäännöllistä. 

Aika paljon on elämä muuttunut tuosta. Kaiken A ja O tässä ns. uudessa elämässä on säännöllinen ateriarytmi, asia, jota en vielä muutama vuosi sitten arvostanut vaan kuvittelin, että mulle sopii ruisleipäateria kahvin kanssa 3 krt päivässä ja muuta en tarvitse!

Nykyään syön n. 3 tunnin välein, välillä joutuu vähän tiivistämään, mutta äärimmäisen harvoin menee 4 tuntiin. Joskus työvuorot vähän vaikeuttaa säännöllisyyttä, en pääse aina tauolle silloin, kun olisi paras aika syödä, joskus siis venyy yli tuon 4 tunnin tuo ruokailu, mutta onneksi todella harvoin. Yksi aamutreenin hyvä puoli on se, että ruokailut on sen jälkeen helppo ajoittaa. Jos kävisin salilla päivällä, niin joutuisin paljon enemmän miettimään, että mitä syön ja mihin aikaan. Jos olisin töissä 8-16, niin tilanne olisi tietysti ihan toinen. Mutta kun olen töissä 8-21:30 välillä ja työvuorot voivat olla mitä tahansa 4-10 tunnin välillä, niin se aiheuttaa vähän haasteita. Tai ei aiheuta, kun treenaan aamulla tyhjällä vatsalla :-)

Olin viikonloppuna Helsingissä Fitness Classicissa keräämässä vähän motivaatiota. Mulla ei itsellä ole mitään kisahaaveita (totesin, että hiukset on liian lyhyet siihen touhuun :-)), mutta kyllähän se tsemppaa treenaamaan paremmin, kun näkee hyvin treenattuja kroppia! Kuvia en kisoissa ottanut, mutta niitä löytyy paljon mm. Pakkotoiston galleriasta. Sieltä vaan treenimotivaatiota hankkimaan!

Reissussa mulla oli taas eväät mukana. Korvasin ekan aterian protskupatukalla ja iltapäivällä ennen naisten kisoja söin eväänä olleen kanasalaatin, minkä joukossa oli myös parsaa. Olin pysynyt ihan riittävän viileänä, kun alla samassa kassissa oli Frozzypack. Kisan aikana söin toisen patukan ja pähkinöitä ja illalla hotellissa sitten toisen salaatin realin kera.


Treenit jatkuu kovina, mulla on toukokuun loppuun asti varattu joka viikolle yksi pt-treeni, joten tiedossa on hyvin vähän päiviä, jolloin ei jalat olisi kipeät :-) Perjantaina tuo puoliso lähtee mukaan ihmettelemään treeniä ja ottaa samalla vähän kuvia, joten viikonloppuna päivitän tänne varmaan jotain matskua, jos en kamalan kriittiseksi ryhdy :-)

Mukavia treenejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti