Kansikuva

Kansikuva

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Nettishoppailua

Tilasin viime lauantaina Sportsdirect.comista itselleni uudet treenikengät. Oon nyt vajaan vuoden treenaillut ihan hyvillä Adidaksilla, missä on tasainen pohja eikä mitään pehmusteita missään. Treenikengäthän ei saisi olla mitkään tuetut juoksulenkkarit mitä nuo edeltäjätkään ei olleet, mutta eivät parhaat mahdolliset nykyisiin treeneihinkään. Ne on myös olleet jo useamman vuoden käytössä, pohjista kuluneet ja kärjistä menossa rikki, joten hei, kyllä mun oli ihan pakko saada uudet kengät :-)

Uudet popot on Lonsdalen Stormit, musta-punaiset eli samanväriset on popot kun ennenkin. Suomessa kyseiset popot maksaa 80-90e ja tuolta Briteistä tilattuna n. 25e. Ekan treenin perusteella hyviltä tuntui!

Tilasin samalla muutamat treenitopit ja mulle sekä miehelle kotilökärihousut. Topit oli kaikki ihan ok, yksi menee kaappiin vähän kasvamaan vielä :-)

Ettei kaikki rahat menisi Britteihin, niin hain myös Body Actionilta tänään itselleni uuden treenikassin! Kassi on mun makuun tosi bling bling, mut ehkä elämässä saa olla vähän bling blingiä :-) Vanha kassi alkoi olla auttamattomasti liian pieni ja tiimikaverit on kehuneet tota kovasti just koon suhteen ja tilavalta se vaikuttaakin!

Kävin tänään ekassa flunssan jälkeisesssä pt-treenissäkin. Olo oli vielä vähän tukkoinen, mutta riittävän hyvä, että uskalsin treenata. Treeni tuntui ihan tiukalta, mutta ei vedetty mua kuitenkaan ihan niin piippuun kuten normaalisti, mikä oli varmasti hyvä juttu. Ehkä vähän normaalia enemmän piti istuskella ja hengitellä sarjojen välissä, joten suorastaan leppoisa oli tän päivän treeni Harrin kanssa. Vaikka leppoisaa se on tavallaan aina, joskus itkettää, toisinaan oksettaa, pyörryttää jne., mutta fiilis treenin jälkeen on silti aina tosi positiivinen ja hyväntuulinen :-)

Nyt lapset kaipaa ruokaa ja mullakin alkaa olla päiväkahviaika, joten heippa ja mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti