Kansikuva

Kansikuva

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kuvia ja videoita pt-treeneistä

Viime yö meni niistäessä ja yskiessä, käväisinkin aamusta työterveydessä ja sain pari päivää sairaslomaa. Oon mielestäni aika harvoin kipeänä, viimeksi olin flunssassa syyskuun alussa ja nyt sitten seuraavan kerran. Perheen muutkaan jäsenet eivät ole tässä välissä sairastelleet eli ollaan aika tervettä sakkia :-) Ihan jäätävä nuha on tällä hetkellä

Perjantaina olin taas treenaamassa Wolfilla Harrin kanssa. Houkuttelin miehen mukaan katsomaan, minkälaista touhu on ja samalla ottamaan vähän kuvia. Ajattelin laittaa tähän videot vikasta prässin pudotussarjasta, mutta en saa ensimmäistä tänne ladattua. Sen voi katsoa kuitenkin mun fb-sivulta. Siihen jatkoksi on sitten nämä alla olevat videot. Tiukkaa vääntöä oli, kuten aina pt-treeneissä! Maksimipainot oli 210kg, mikä ei ole mun enkka, mutta omissa treeneissä en noin isoilla painoilla takareisiä tee, mulla taitaa vikassa sarjassa olla 170kg:n edestä kiekkoja.


Sarjan jälkeen olo oli nääntynyt :-) Ja onnellinen!


Prässin jälkeen väännettiin Hackia, mikä on mulle aina tosi vaikea. Nytkään ei ollut juuri yhtään painoa, mutta se on vaan niin raskas tehdä! 


Seuraavassa kuvassa näkyy kuitenkin ettei treenit oo hukkaan mennyt, erotan jopa omilla silmilläni lihasta :-) Takareidessä on selkeästi muotoa!


Nyt menen jatkamaan niistämistä. Eiköhän perjantain treenikuvia tule vielä tänne lisää tulevissa blogauksissa. Kerrankin juttu ilman ruokakuvia :-)

Muistakaa treenata!

2 kommenttia: