Kansikuva

Kansikuva

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Unelmakroppa :-)


Satu-Marja
toivoi multa eilen postausta unelmakropasta, kun linkkasin FB:ssa kuvan CrossFitissä kilpailevasta Camille Leblanc-Bazinetista:


Ihan mielettömän olkapäät ja kädet ja koko kroppa!

Satu-Marja kommentoi kuvaa sanomalla ettei haluaisi näyttää noin voimakkaalta. Sillon mä tajusin, että sitähän mä haluan, haluan näyttää voimakkaalta! Ja tietysti myös olla voimakas! Oon nimittäin jonkin aikaa miettinyt, että miltä mä haluaisin näyttää. Jos siis ajatellaan nyt, että mä tässä sitä omaa unelmakroppaa teen, niin pitäisi ehkä vähän tietää, että millainen se olisi. Sairasloman kunniaksi sitten käytin yhden päivän googlettamiseen ja tässä vähän lisää kuvia. Vaikea oli miettiä, että millä hakusanoilla sitä hyvävartaloista naista etsisi, ehkä se tuntui hieman hämärältä touhulta, mutta tässä kuitenkin tuloksia!

CrossFitin maailmasta löytyy seuraavankin kuvan kaunis ja voimakas nainen:



Islantilainen Annie Thorisdottir, ehkä vähän liian jykevä keskivartalo mun makuun, mutta muutoin upea. Katsoin myös eilen yhden hänen kisansa ja ihan mieletön voima ja kestävyys!
 

Julie Foucher ja tässä kuvassa myöskin noi kädet on se juttu, ne näyttää voimakkailta


Tässä onkin Fitfarmin oma valmentaja Satu Kalmi ja yllättäen noi kädet ja olkapäät on se juttu :-) Katsoin myös tänään Bullfarmin sivuilta parin vuoden takaisen videopätkän, missä Satu kyykkäsi ja ei puutu voimaa tältäkään naiselta!

Tässä vähän jotain, miltä mä haluaisin näyttää. Minkälainen teidän unelmakroppa on?

1 kommentti:

  1. Vaikeinta on ehkä se, että tänään mä haluan näyttää ballerinalta ja huomenna bodyfitnekseltä. :D Helppo treenata pitkäjänteisesti jotain kohti. Onneksi oma keho on aika ymmärtäväinen ja sopeutuu kidutukseen kun saa sokeria säännöllisesti. :) Mutta crossfittarit on kyllä supersankareita, ei voi kiistää!

    VastaaPoista