Kansikuva

Kansikuva

maanantai 1. joulukuuta 2014

Enkat paukkuu!!!

Hirmupitkä blogitauko ja jotenkin ihan hirveesti asiaa ja ehkä just siksi kynnys kirjoittaa ihan kamalan korkea! Mut koitan päästä taas kirjoittamisen makuun ja aloitan kirjoittamisen ihan vaan tästä päivästä ja tän päivän treenistä!

Mä oon nyt 8 vk tehnyt tän hetkistä ohjelmaa. Pääpaino on ollut maastavedolla, penkillä ja kyykyllä. Aluksi tein vuoroviikoin pt-treeneissä selkää ja rintaa, mutta sit totesin, että mave on enemmän mun juttu ja saan sen tehtyä paljon paremmin pt:n eli Killen kanssa. Kyykkyä en oo polven takia voinut tehdä juuri ollenkaan, mutta nyt parina viikkona taas sitäkin pelkällä tangolla vähän kokeillut. Polvi siis vaivaa edelleen jonkin verran. Tiimikaverin laittamat akupunktioneulat auttoi selkeesti, mutta nyt on taas pientä kipuilua ollut. Huomenna meen askelklinikalle ja siellä syynätään jalat kunnolla, jalkaterissä on asentovirhettä, mutta johtuuko polvivaivat siitä, who knows?



Selkätreeni alkaa aina mavella ja tänään oli onnen päivä, kun toistot ja sarjat pieneni! Tavoitteena mulla on jouluviikolla tehdä ykkösiä ja kovaa vauhtia mennään sitä kohti! Tänään tein ensin pari lämmittelysarjaa, 8 x 50kg, 8 x 80kg ja 4 x 110kg. Sit alkoi duuni! Enkka tähän mennessä tältä syksyltä on 5 x 120kg ja se tehtiin viikko sitten. Viime talvena meni tolla painolla pitempiäkin sarjoja, mutta kevään olkapäävaivat vei kuntoa paljon alaspäin ja toki tää syksyn veto-ohjelma menee vähän eri tavalla, enemmän on ollut sarjoja.



Jep, tänään ei vinguttu! En yleensäkään treeneissä pistä vastaan, teen sen, mitä käsketään, jos vaan suinkin pystyn! Tänään piti tehdä 3 x 3 ja valmentaja sanoi lauantaina, että 130kg pitäisi olla aloituspaino, sillä sitten aloitettiin. Tosin mähän en sitä tiennyt, koska en yleensä kysele paino ja vältän niiden laskemista, parempi katsoa vasta lopussa, että paljon meni :-)

Eka sarja oli 3 x 130kg. Painoihan se, mutta nousi kuitenkin suht hyvin. Kille laittoi ihan inasen rautaa lisää ja toisen sarjan painot oli 132.5kg, toi nousi harmikseni vain 2 kertaa, yritin kyllä kolmatta, mutta ei vaan noussut. Remmit aina vähän löystyy vedon aikana ja jos jään niitä enemmän kiristelemään, niin alkaa hengästyttämään ja on tosi vaikea koota pakka uudestaan vetoa varten. No, kolmanteen sarjaan otettiin minipainot pois ja painoa oli siis taas 130kg, mutta ei noussut enää kun kerran, mikä tietysti ensin vähän harmitti, mutta sit tajusin, että perhana, enkat paukkui rytinällä!

  

Tehtiin me vähän muutakin :-) Vetojen jälkeen reverse hyperia, mikä vahvistaa mm. pakaroita ja alaselkää, siinäkin nousi painot edellisestä treenistä, vikat sarjat 82.5kg, mikä on aika paljon! Toi on jotenkin tosi rankka liike maven jälkeen, oon aina ihan puhki, vaikka tehdään vaan kolme sarjaa.

Tänään tehtiin vielä ylätaljaa, alataljaa ja kulmasoutua. Noista ei varmaan oo mitään sen ihmeempää kerrottavaa. Tiukkoja sarjoja ja loppuun asti aina tehdään. Kulmasoudusta en tykkää yhtään, mutta tehdään, kun käsketään :-)

Jouluviikolla tosiaan niitä ykkösiä ja sen jälkeen muutama viikko lepoa vedoista, ei sentään kuitenkaan täysin treeneistä! Keväällä varmaan jatketaan suht samoilla systeemeillä, en ehkä halua penkkiä enää niin isosti, oikea käsi vähän hannaa penkeissä ja täytyy ehkä keksiä jotain sitä vahvistavaa. Kyykkyjä haluan tehdä ja ehkä kevään tavoitteet voisikin olla vaan mavessa ja kyykyssä. Katsellaan, mun valmentajalla on varmasti oma mielipiteensä asiaan :-)

Kiva, kun kävitte lukemassa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti