Kansikuva

Kansikuva

sunnuntai 21. elokuuta 2011

GFG 2. päivä

Heippatirallaa taas!

Aamupalaksi söin kaurasuurimoista tehtyä puuroa, se on kyllä taivaallisen hyvää, jos vertaa taviskaurapuuroon! Onkohan se suuri synti, jos tekee tuohon useamminkin? Fineli ei tiedä kaurasuurimoista mitään, mutta luulisi ettei siinä suurta eroa. Ihan joka aamu en jaksa suurimoista puuroa edes keittää, sillä aikaa menee reilu puolisen tuntia ja joskus sitä pitää päästä melko nopeaan ulos. Puuron seassa oli se 100 g marjoja ja erikseen söin raejuuston ja jälkkäriksi vielä kahvia.

Lounaaksi tein uunissa lohta ja kaveriksi sadonkorjuukasviksia, öljyä päälle ja raejuustoa myös. Öljynä käytän luomurypsiöljyä. Paistoin lohta tuplasatsin eli huomenna vaan kasvikset lisäksi.

Välipalaksi taasen marjoja ja rahkaa, naminami!

Päivälliseksi keitin riisiä chilillä maustetussa tomaattimurskassa, lopuksi sekaan vähän paprikaa ja herken päästä pussillinen katkarapuja. Oli superhyvää ja tuosta jäi puolet huomiseksi.Kohta lähdetään lenkille miehen ja koiruuden kanssa, sen jälkeen vielä rahkaa, marjoja ja venhäleseitä. Maistetaan todennäköisesti myös FASTin Diet Mixiä, sillä meen huomenna tutustumaan GoGo:n ja tarkoitus olisi alkaa treenin jälkeen ottamaan palautusjuomaa.

Fiilis on jees, homma tuntuu helpolta näin kotioloissa, tiistaina olen koko päivän liikenteessä, pitää ottaa evästä ja proteiinipatukkaa mukaan ja tehdä huomenna jo joku ruoka valmiiksi kotiin odottamaan. Koitan nyt aina tehdä parin päivän ruoat kerralla, niin ei tarvitse koko ajan kokkailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti