Kansikuva

Kansikuva

keskiviikko 24. elokuuta 2011

GFG 5. päivä

Pitää nyt taas kirjoittaa ettette luule minun repsahtaneen! Tuossa aiemmin illalla miehelleni sanoin, että en pelkää ollenkaan, että sortuisin johonkin herkkuihin, siis karkkiin tai pizzaan tms., ne ei oo mun kompastuskivi. Aiemmin, kun olen vältellyt enemmän hiilareita, homma on kaatunut yleensä siihen, etten vaan jaksa tehdä itselleni mitään ruokaa ja syön sitten ruisleipää tms. ja siitä se sitten lähtee taas hiilarisemmalle tielle.

Tässä ruokavaliossa on mulle hyvää se, että on niin selkeät systeemit ja on tavallaan pakko opetella syömään säännöllisesti oikean kokoisia annoksia. Ns. entisessä elämässä söin aamupalaksi kotona pari ruisleipää juustolla, kahvia, sitten töissä ison kasan salaattia, hyvässä lykyssä oli tarjolla tunaa, lohta tai muuta prodea, mutta välillä pelkkää vegeä vain. Sitten kotona alkuillasta kahvia ja taas ehkä ruisleipää ja ehkä illallakin vielä leipää. Jos repsahdin johonkin, niin herkemmin suolaiseen kuin makeaan, mutta toki on niitäkin aikoja ollut, kun karkki on maistunut vaikka joka päivä, mutta yleensä karkit on syöty viikonloppuna.  Mutta isoin ongelma on ollut varmaan toi, että en ole oikeastaan koko päivänä syönyt kunnolla, enkä loppujen lopuksi vaikka tuota leipääkään ehkä sitä 4 palaa enempää.

Mutta nyt menee siis mallikkaasti! Aamupuuro on suorastaan herkkua, ihan outoa! Tulee melkein mentyä aikaisemmin nukkumaan, että saa taas pian puuroa :-) Tänään lähdin aamupalan jälkeen tien päälle, kohteessa join vain kupin kahvia ja nelisen tuntia aamupalan jälkeen söin autossa prodepatukan. Ne on musta ihan hyviä ja niiden jälkeen tulee aina jotenkin syyllinen olo, aivan kun olisi syönyt salaa suklaapatukan :-) Hain miehen töistä, käytiin kaupassa. mistä ostettiin n. 8 kg tuoreita kasviksia ja vielä melkein kilo pakastekasviksia päälle! Ostin myös rahkaa, raejuustoa, rasvatonta maitoa kahviin, lisää Pirkan maustettuja tomaattimurskia ja katkarapuja. Huomenna teen taas riisiä ja katkismössöä, se on niin namia! Päivällä ehkä jotain kaalista tai sitten pakasteseistä soppaa.

Kotona oltiin neljän jälkeen ja söin vihdoin viideltä ruoan, söin eilen tehdyn päivällisen, koska se oli kaapissa valmiina. Annos oli iso, mutta oli nälkäkin! Ei kuitenkaan mennyt kun pari tuntia ja oli taas nälkä, koskapa lounas oli jäänyt väliin, söin palasen lohta ja kaveriksi paprikaa, kurkkua ja tomaattia, oli virkistävää syödä vegejä kylminä! Illalla söin vielä rahkan vadelmien ja venhäleseiden kera. Tänään jäi lounaan öljy ja raejuusto syömättä ja järjestys oli väärä, mutta aika hyvin päivä mielestäni meni!

Eilisen BodyPumpin jäljiltä on paikat melko kipeät, etenkin reidet, rappusten käveleminen on yhtä tuskaa... Huomenna en ehtine jumppailemaan, mutta perjantaina taas!

Jos en joku ilta tänne käy kirjoittamassa, niin no worries, en ehkä siltikään ole sortunut ruisleipään (paitsi siihen päivällisellä sallittuun realiin :-)), mutta koitan käydä säännöllisesti. Kirjoitan tänne noita ruokaohjeitakin, niin siinä vaiheessa kun alkaa kyllästyttämään, voin alkaa etsimään vanhoja ohjeita.

Unia!

2 kommenttia:

  1. Moni tuolla foorumilla sanoi, että treenit tuntuu voimattomilta näin vähällä syömisellä! Musta ei yhtään tunnu, että söisin vähän, päin vastoin! Tosin huomasin eilen, että juureksista ainoastaan porkkana on sallittu. Se niistä kätevistä kasvissuikaleista. :) Mutta silti, hyvin noilla jaksaa. Mutta mun tärkein oppi tästä on myös ehdottomasti tuo ateriarytmi. Syön ihan liian harvoin.

    VastaaPoista
  2. Joo, rytmityksen opetteleminen on iso juttu mullekin! Mäkin taisin ostaa kasvissuikaleita, mutta eipä se mitään, onneksi on muitakin kasviksia pakkasessa ja tuoreenakin! Mulla on kyllä välillä ollut nälkä, vaikka annokset on kyllä aika massiivisia!

    VastaaPoista