Kansikuva

Kansikuva

maanantai 22. elokuuta 2011

GFG 3. päivä

Tere!

Ihan pikainen blogaus ennen unille menoa. Päivä on mennyt mainiosti, ei mitään ongelmia syömisten tai muunkaan kanssa, mitä nyt kouluhommat vähän alkaa ressaamaan... :-)

Aamulla keitin kaurahiutalepuuron ihan kattilassa, tuli namimpaa kun mikrossa lauantaina! Koskapa projektin aikana on tarkkaa syödä myös tietty määrä lisättyä suolaa, niin laitoinkin suolaa suoraan puuron päälle lautaselle ja arvatkaas mitä? Se maistui ihan voisilmältä :-) Söin raejuuston erikseen ja myös mehukeiton erikseen ja taidan tehdä niin huomennakin! Kaffet tietysti vielä päälle!

Lounaaksi söin eilistä lohta ja keitin taas sadonkorjuukasviksia, päälle vähän öljyä ja vielä raejuustoa, maistui! Lohta on onneksi pakkasessa kahden päivän annoksissa, niin voin tehdä sitä vaikka viikonloppuna taas uudestaan.

Aika pian lounaan jälkeen lähdin kaupungille. Esikoisella oli kampaaja, mitä ennen kävimme kahvilassa, join vain pienen kahvin. Yleensäkin juon vain kahvia kahvilassa, joten ei iso muutos entiseen.

Olin menossa 15:30 tutustumiskäynnille GoGoon ja söin sitä ennen protskupatukan, pärjäsinkin sen voimin hienosti! Sali oli ihan hyvä, kävelin juoksumatolla ja tein vähän jalkatreeniä. Hieman oli härvelit mulle outoja, enkä osannut niitä oikein itselleni säätää. Siellä on onneksi aina maanantaisin ohjattu laitetutustuminen, joten pitää mennä sellaiselle! GoGolla on myös pari salia täällä, missä ei ole jumppia, joten ehkä menen salitreenit tekemään sinne, tuo toinen on melko lähelläkin. Haluaisin kuitenkin myös mennä jumppia kokeilemaan, ensi viikolla alkaa uudet jumpat ja tarkoitus olisi mennä ainakin kahvakuulailemaan ja kai sitä Zumbaakin pitäisi kokeilla!

En sitten kuitenkaan juonut treenin jälkeen palautusjuomaa, mikä muuten maistui ihan kylmältä kaakaolta! Treeni oli niin lyhyt ja kevyt, että jätin sen väliin. Kotona söin aika pian eilistä katkisriisimössöä, mikä oli kyllä taivaallisen hyvää! Pakko tehdä uudestaan! Ehkä kokeilen tunastakin?

Illalla vielä normirahkatsydeemi ja taas jaksaa!

Huomenna taidan tehdä aamulla jonkinlaisen kalakeiton tapaisen seistä, siitä ainakin pari lounasta. Iltapäivällä teen varmaan tonnikalapastaa. Hassua syödä riisiä ja pastaa, kun ei ne oo mun ruokavalioon juurikaan kuulunut aikoihin.

Nyt unille!

2 kommenttia:

  1. Mä olin ihan fiilareissa, että saan syödä ikean lohta (siis kaupan) joka päivä, se on tosi hyvää! Mutta... sitten ohjeessa kiellettiin syömästä lohta useammin kuin kerran viikossa! Blaa. Saatan kyllä syödä kahdesti... tänään ehkä koitan tehdä paistijauhelihasta 100g:n pihvejä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos blogin ekasta kommentista! Mä luulen, että syön myös parina päivänä lohta, sit jos parina päivänä söisi katkiksia, parina tunaa ja parina soijaa, niin tossa olisi 8 ateriaa eli ehkä sit parina päivänä seitä ja vielä jää kahden päivän ruoat... No, tunaahan voi syödä vaikka joka päivä :-)

    VastaaPoista