Kansikuva

Kansikuva

perjantai 26. elokuuta 2011

GFG 6. ja 7. päivä

Päivät hurahtaa hurjaa vauhtia eteenpäin! Viikko jo takana, vaikka ihan täydellisesti aloin noudattamaan vasta lauantaina. 1.4 kg on paino pudonnut viikon aikana, mikä on tietysti ihan mainio tulos!

Tein eilen kalakeittoa seistä ja sitä söin tänäänkin ja jäi vielä huomiseksikin. Tein eilen myös saman katkisriisimössön kun aiemmin ja sitä söin tänäänkin. Rahka on uponnut hyvin ja puuro aamulla. Ihan parasta rahkaa tulee, kun laittaa 50g vadelmia ja 75g sokerintonta vadelmamehukeittoa, ihan sikahyvää!

Tänään otin kouluun eväät, mutta söin sen vasta koulun jälkeen ennen kauppaan menoa, ihan hyvä ratkaisu. Huomenna teen lounasevääksi salaatin eli vihreetä, tomaattia, kurkkua, paprikaa ja lihan sijaan vähärasvaista fetaa, siinä on yllättäen protskua se 18g/100g, mikä lihalta vaaditaan, kastikkeeksi öljyä. Otan ehkä varmuuden vuoksi prodepatukan mukaan, jos iltapäivällä meinaa venyä ruokailu pitkäksi.

Huomenna tulee vieraita, joille ostin herkkuja ja leivoin omenapiirakankin. Itse plänäsin, että syön kahvin kanssa päivällisen realit, joille teen öljystä ja bruchetta-mausteseoksesta päällisen, syön siis lounaalla vain puolet öljyistä.

Sunnuntaina mennään itse kyläilemään. Ilmoitin jo, että mulla on omat eväät, mutta saattaa olla, että ruokapöydässä on sellaista, josta voin ateriani koostaa ainakin osittain. Ehkä otan rahkaa tai prodepatukan kahviherkuksi. Onneksi ei ole ongelmaa vastustaa kahvipullia, suolaset on toinen juttu, mutta pysyn nyt erossa niistäkin!

Fiilis on jees!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti