Kansikuva

Kansikuva

tiistai 30. elokuuta 2011

GFG 9. ja 10. päivä

Tiistaissa mennään jo, aika menee nopsaan! Ensin muutama sana sunnuntaista. Koiruus kävi trimmattavana ja matkalla sinne söin evästä, lounasaika kun oli. Olin tehnyt salaatin, johon olin laittanut lohta päälle, hyvin upposi automatkalla.

Trimmauksen jälkeen menimme äidille kylään. Tarjolla oli mm. kiusauksia, mutta mullapa oli oma lohipalanen mukana! Tarjolla oli lisukkeena keitettyjä kasviksia ja sain hienon annoksen tehtyä, lisukkeena vielä Realit. Kun muut söi pullaa ja muuta herkkua, niin mä söin prodepatukan, hyvää oli! Ilalla sitten normirahkat päälle.

Sitten eiliseen eli maanantaihin. Aamupalan jälkeen lähdin GoGoon, maksoin liittymismaksun ja nyt on vuodeksi sitouduttu sinne! Menin kokeilemaan BodyVive-jumppaa, mikä oli ihan hyvä. Se on kai alunperin yli 40 vuotiaille suunnaattu, mutta jumppaajista kyllä yli puolet oli alle tuon iän, ihan muutama iäkkäämpi joukossa pomppi. Ei ollut mikään rääkki, mutta kyllä siellä lämmin tuli! Ehkä joskus uudestaan, mutta ei tullut mitään vakijumppaa tuosta!

Jumpan jälkeen hain sykemittarit huollosta, mun ja miehen, molemmista oli patterit loppu. Sitten aika pikana kotiin, missä söin joltain päivältä jääneen kalakeiton. Mulla kävi vieras ja kahvin kanssa söin Realit, päälle kasviksia, päivällinen ja lounas vaihtoivat näin paikkansa.

Myöhemmin rahkat, menikin aika myöhäiseksi, tein "lounaan" vasta illalla kahdeksan aikoihin. Paistoin teflon-pannulla kesäkurppaviipaleita, päälle suolaa ja pippuria ja vielä tomaattiviipaleet. Lisäksi palanen lohta (mulla menee siis lohta kyllä enemmän kun kerran viikossa). Myöhäiseksi iltapaksi vielä rahka vadelmien kera.

Tänään taas normiaamupala, mutta laitoin huvikseni venhäleseet puuron joukkoon. Oli selkeästi tuhdimpi, mutta en kyllä muuten tykännyt, joten syön jatkossakin rahkan seassa illalla. Lounaaksi paistelin taas kesäkurppia, päälle mausteita, tonnikalaa ja fetaa, kumpaakin oli n. 50 g. Lautaselle vielä raejuustoa ja öljyä.

Iltapäivällä sitten jumppaan, oli tarkoitus mennä ekaa kertaa Zumbaan, mutta Zumbaa ei tänään ollutkaan, vaan tilalla oli Bollywood! Olipa aika menoa! Kaloreita tuon 55 minuutin aikana paloi 858 kaloria! Tahti oli todella nopea ja liikkeet vaihtui koko ajan, mutta oli ihan hauskaa ja varmasti menen joskus uudestaan!

Bollywoodista menin yhden yhdistyksen palaveriin kahvilaan, siellä oli onneksi salaattia tarjolla, sai itse valita, mitä siihen halusi. Lohta oli tarjolla sielläkin, joten otin sitä palasen ja lisäksi tietysti vihreää, tomaattia ja kurkkua. Koska hiilaria ei ollut oikein tarjolla, niin söin Realit vasta nyt rahkan kanssa. Näinhän ei tietenkään saa tehdä, mutta jospa ei suuremmin tulokseen vaikuttaisi :-)

Väliaikatietoja sen verran, että paino on pudonnut 2.8 kg, tuo siis 10 päivän saldo, ei hassummin!

Huomenna pitää miettiä taas ruokaa ainakin pariksi päiväksi. Jääkaapissa on kaalia, kukkakaalia, kesäkurppa, paprika, pakasteessa jotain kasviksia, "lihoista" tonnikalaa, katkiksia, soijarouhetta, tofua ja jopa kevyt halloumia, minkä makrot on ilmeisesti myös aika sopivat. Jostain noista siis jotain ja ehkä sekä parin päivän lounas että päivällinen.

2 kommenttia:

  1. Piti kommentoida, että ihan saman sykemittarin patterinvaihdon kävin itsekin juuri viime viikolla tekemässä. Mittari on ollut hyllyssä muutaman vuoden tauolla....jospa sitä taas innostuisi. Hienosti olet painon pudotuksessa edennyt - tsemppiä!

    T. Heli

    VastaaPoista
  2. Meillä on varmaan muutosta asti olleet noi käyttämättöminä, patterit loppui, eikä saatu vaihdettua uusiin. Mut nyt ne on taas iskussa!

    Kiitti tsempeistä!

    VastaaPoista