Kansikuva

Kansikuva

sunnuntai 28. elokuuta 2011

GFG 8. päivä

Sunnuntaiaamua! Puuro on syöty, erikseen raejuusto ja mehukeitto ja vielä tässä kahvista nautiskelen. Kohta lähdetään viemään koira trimmaukseen, eväshommia siis tiedossa! Mennään vielä kyläilemään tuolta ja otan eväät sinnekin!Eilen oli päivän opiskelemassa, lähdin heti aamupalan jälkeen ja tein lounaaksi feta-salaatin. Luin tuolta GFG-forumilta, että jotkut kasvissyöjät on lihan korvanneet myös rasvattomalla fetalla, siinä kun on protskuja paljon. Tarkoitus ei ole fetaa kovin usein syödä, mutta tuleehan siitä vähän vaihtelua kalan syöntiin ettei kohta ala evät kasvamaan :-)

Lounaana siis salaatti ja kotiin ehdin rahkalle. Illalla oli tulossa vieraita, joten söin ennen kahvittelua 100g tonnikalaa ja kahvipöydässä  pari Realia, jonka päälle oli tehnyt lounaan puolikkaasta öljystä ja lähiruokakaupasta ostamasta Bruchetta-mausteseoksesta levitteen. Sitten vielä kurkkua ja paprikaa lisäksi enkä muuta kaivannutkaan! Mies ja vieraat sanoi, että omenapiirakka oli hyvää ja tyydyin siihen tietoon, ei tarvinnut maistaa itse :-)

Tänään ajattelin syödä lounaan automatkalla, paistoin illalla lohta ja varmaan teen salaatin sen kaveriksi. Todennäköisesti vaihdan hieman aterioiden paikkoja eli syön päivällisen neljän aikoihin, kun muutkin syö ruokaa. Ottanen lohta ja ehkä vaan jotain porkkanaa ja tomaattia, kyläpaikassa todennäköisesti on vihreää salaattia, joten voin ottaa sitäkin ja vaikka Realia kaveriksi. Ja kun muut juo kahvia ja herkuttelee pullilla ym., mä syön protskupatukan :-) Kotona illalla voikin herkutella taas rahkalla, ehkä tänään on smoothiepäivä!

Ihanaa sunnuntaita kaikille, mulla on fiilis ihan huippu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti