Kansikuva

Kansikuva

tiistai 15. lokakuuta 2013

Eka posetreeni takana!

Aamulla ysiltä treffasin ihanan Sirpan Wolfilla ja nousimme saliin treenaamaan kävelyä ja poseerauksia. Kävelyyn ei tänään sen enempää tartuttu, vähän semmosta rentoutta siihen haettiin ja sitä vähän saatiinkin. Niitä pakollisia poseerauksia sitten hinkattiin senkin edestä!

Nyt osaan näkymän edestä, sivulta, takaa ja toiselta sivulta ja osaan seistä line upissa :-) Tässä hieman sinne päin... Lainaukset IFBB:n sivuilta. Vähän mä tuommoselta möhköfantilta näytän, mutta ei anneta sen haitata, tuolta liiton sivuilta näkee, miltä suunnilleen pitäisi näyttää sitten puolentoista vuoden kuluttua.


Näkymä edestä: Rento ja ryhdikäs asento, pää ja katse ovat samassa suunnassa kehon kanssa, kantapäät yhdessä, jalkaterät suunnattuna 30° kulmassa, polvet yhdessä ja polvinivelet suorassa, vatsa sisäänvedettynä, rintakehä ulkona, olkapäät takana, molemmat kädet roikkuvat rentona vähän koukistettuna kyynärpäästä, peukalot ja sormet yhdessä, kämmen vartalon suuntaisesti noin 10 cm etäisyydellä vartalosta, sormet yhdessä kuppimaisessa asennossa. Tämä on rento asento. Lihasten jännittäminen on kielletty. Kilpailijoita varoitetaan kerran, jos he eivät ole sääntöjen määräämässä asennossa. Toisesta varoituksesta kilpailijan sijoitusta voidaan laskea. 


Näkymä sivulta: Rento ja ryhdikäs asento, pää ja katse ovat samassa suunnassa kehon kanssa, kantapäät yhdessä, jalkaterät suunnattuna 30° kulmassa, polvet yhdessä ja polvinivelet suorassa, vatsa sisäänvedettynä, rintakehä ulkona, olkapäät takana, vasen käsi roikkuu rentona vähän koukistettuna kyynärpäästä ja vähän kehon takana, peukalo ja sormet yhdessä ranteen suuntaisesti. Oikea käsi tulee hieman näkyviin sivuprofiilissa, samoin kuin oikea olkapää. Peukalo ja sormet yhdessä ranteen suuntaisesti, käsivarsi hieman koukistettuna. Käsien asento kiertää ylävartaloa hieman vasemmalle, jossa vasen olkapää on alempana ja oikea vastaavasti hieman ylempänä. Tätä pidetään normaalina ja asentoa ei saa liioitella taivuttamalla kehoa ja nostamalla käsiä. Tämä on rento asento. Lihasten jännittäminen on kielletty. Kilpailijoita varoitetaan kerran, jos he eivät ole sääntöjen määräämässä asennossa. Toisesta varoituksesta kilpailijan sijoitusta voidaan laskea.


Näkymä takaa: Rento ja ryhdikäs asento, pää ja katse ovat samassa suunnassa kehon kanssa, kantapäät yhdessä, jalkaterät suunnattuna 30° kulmassa, polvet yhdessä ja polvinivelet suorassa, vatsa sisäänvedettynä, rintakehä ulkona, olkapäät takana, molemmat kädet roikkuvat rentona vähän koukistettuna kyynärpäästä, peukalot ja sormet yhdessä, kämmen vartalon suuntaisesti noin 10 cm etäisyydellä vartalosta, sormet yhdessä kuppimaisessa asennossa. Tämä on rento asento. Lihasten jännittäminen on kielletty. Kilpailijoita varoitetaan kerran, jos he eivät ole sääntöjen määräämässä asennossa. Toisesta varoituksesta kilpailijan sijoitusta voidaan laskea.


Ja toinen sivu :-)


Ja viimeisenä tää line up -asento. Pyrstö pitäisi olla varmaan enemmän pystyssä, mutta tällä mennään tänään :-)

Ei toi mitään helppoa ole! Alaselkä oli ihan jumissa kaikesta väännöstä ja käännöstä. Aluksi mun kaikki käännökset oli tosi jäykkiä, mutta siihen saatiin vähän rentoutta loppua kohden. En koe olevani mikään hirmuisen naisellinen ja nyt joutuu vähän opettelemaan semmosia naisellisempia eleitä. Ei siitä varmaan haittaa ole :-) Peppua lisää, olkapäitä lisää, selkää lisää ja toi keskivartalo piukaksi, siinä tavoitetta! Ja lasikengät pitää hankkia!

Vielä loppuun muutoskuva, jonka laitoin meidän tiimin fb-ryhmään. Kaukaa on lähdetty ja paljon työtä tehty! Ison tavoitteen on itselleni asettanut ja tosi paljon pitää töitä sen eteen tehdä! Mutta tykkään tästä ja haluan tähän satsata, isoin muutos on tuolla korvien välissä, tää on niin paljon enemmän kun vaan treeniä ja ruoan punnaamista. Mut hei, laitetaan se kuva, näihin tunnelmiin :-)


2 kommenttia: