Kansikuva

Kansikuva

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Persikka jumissa ja hillitön uupumus

Tänään nukuin himpun myöhempään ja lähdin salilla vasta puolen päivän jälkeen. Vähän jännitin, että mahtuuko sekaan, mutta turhaan pelkäsin, hienosti mahtui! Ohjelmassa oli takareidet, pakarat ja vatsa. Tältä näytti päivän treenit:


Treeni alkoi takakyykyllä eli ihan peruskyykyllä. Kyykkytelineen tapit oli aika korkealla, mutta ajattelin, että pärjään niiden kanssa ihan hyvin. Siinä vaiheessa, kun painoa alkoi olla enemmän, olisi tapit saaneet olla alempana, ei ollut kiva varvistaa, kun laittaa tankoa takaisin telineeseen... Tein ensin lämmittelysarjan pelkällä tangolla ja tuntui hyvältä. Mulla ei ole aiemmin kyykkyä ollutkaan treeniohjelmassa, mutta pt-treeneissä Harrin kanssa oon sitä jonkin verran tehnyt. Ohjelmassa luki 5 x 6-8 ja eka sarja oli 8 x 60 kg, seuraava 8 x 70 kg, 7 x 80 kg ja vika 5 x 85 kg, sit tein vielä 8 x 60 kg, kun halusin semmosen hyvän sarjan vikaksi. Vika sarja ei mennyt ihan putkeen, sillä toisella puolella oli painoa 30 kg ja toisella 35 kg, tuntui jotenkin epätasapainoiselta... Olin laittanut toisen 5 kg:n kiekon kyykkytelineeseen, enkä tankoon. En tiiä, osaanko mä tehdä noita jalkatreenejä yksin, alku oli ainakin todella vakuuttava :-)

Sitten oli tiedossa triplasarjaa, ensin reisikoukistus maaten, siitä suorin jaloin maastaveto ja vielä koukistus istuen. Oon oppinut Harrin treeneissä saamaan hyvin tuntumaa tossa SJMV:ssa ja ei tarvii olla edes mitään megapainoja, kun saan jo hyvän tuntuman takareisiin.

Sitten prässiin, mikä oli tänään kevyt! Aloitin 100 kg:lla (+ kelkan paino joku 20 kg?) ja latasin joka sarjaan 25 kg lisää. Toistot oli vaan 6-8 ja sen verran kevyttä oli, että ens kerralla pitää ladata vähän reippaammin painoja jo ekoihinkin sarjoihin. Ohjelmassa oli 4 sarjaa, mutta tein 5 ja vika oli 9 x 200 kg, ei hassumpaa!

Smithissä tein haarakyykkyä eli oikein kunnolla leveää kyykkyä. Painoja ei ollut kamalasti, koitin mennä kunnolla syvään ja oli kyllä tuskaisia sarjoja, tuntui just siellä missä pitikin eli pakaroissa!

Leikki ei loppunutkaan vielä tähän, pääsin tekemään ensimmäisen setin Jukan määräämiä vatsoja. Ensin sitä halonhakkuun tapaista 3 sarjaa ja lopuksi ihan uupuneena sitä ylös nousua painon kera. Tavoitteena oli 3 x 20 toistoa, mutta tossa nousussa sarjat oli 19, 18 ja 11, ei vaan noussut enempää, mutta onpahan tavoitetta tuossakin! Tuntui, että alaselkäpakara-linja oli aika väsynyt treenistä ja sekin tuohon vaikutti.

Treeni oli tosi hyvä! Todella tiukkaa settiä, mulla oli Bull-paita päällä, siis normi t-paita ja oli kyllä ihan liikaa! Se joka sanoo ettei punttiksella tule hiki, on tehnyt kyllä ihan eri jumppaa kun minä!

Pukkarin peilistä katsoi ryytynyt, mutta tyytyväinen nainen. Kyllä se persaus sieltä nousee!


Väsymys on kyllä aika mieletön, enpä ole tänäänkään treenin jälkeen paljon muuta tehnyt, kun maannut tässä sohvalla, mikä on mulle todella epätavallista. Hiilarit väsyttää selkeästi, mutta toivon, että elimistö niihin tottuu ja tää väsymyskin vähän menisi taka-alalle. Treenit on kovia, sitä halusin ja olo on joka treenin jälkeen vähän samanlainen kun pt-treenin jälkeen, sitäkin halusin! Pitää nyt vaan katsoa, miten kroppa tähän tottuu. Ens viikon jälkeen on taas kouluviikko ja sillon mä en treenaa ollenkaan, ollaan vielä tuo ens viikonloppua reissussa, joten treenitaukoa tulee vähän reilu viikko.

Mutta nyt hetkeksi sohvalta ylös ja pientä kokkailua. Huomenna tiedossa olkapäiden kasvattelua Harrin kanssa ja varaudun siihen, että loppupäivä menee sikiöasennossa sohvalla. Tiistaina mulla onkin sitten ensimmäinen posetreeni Sirpan kanssa, jännää! Ja Riston hieronta, saan taas niskan kuntoon! Huippuviikko siis edessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti