Kansikuva

Kansikuva

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Takareisiä Wolfilla

Menin tänään joskus puoli yhdeksän aikoihin Wolfille tekemään viikon ekan jalkatreenin, takareidet, pakarat ja pohkeet, vähän vatsaa myös. Salilla on todella hiljaista, ihan mielettömän hyvä treenata! Gogolla on viime aikoina ollut aina tungosta, menen sitten mihin aikaan vaan. Salin vaihto siis ehdottomasti kannatti! Otin Wolfille päiväkortin, joten missään vaiheessa ei ole tarkoitus illan ruuhkaisia tunteja edes kokeilla.

Päivän treeni näytti tältä:


Prässi meni jotenkin tosi mukavasti, eka lämmittelysarja oli 20 x 75kg, sitten 19 x 120kg, 18 x 150kg ja vika sarja 12 x 175kg. Aika samoilla painoilla tein Gogollakin, mutta tykkään tosta Wolfin prässistä enemmän, saa paljon leveämmän asennon ja liikerata on jotenkin pitempi, saa paremmin pohjaan asti.

Reisikoukistuksen ja lantionnoston kanssa oli tänään suuria teknisiä vaikeuksia, meinas hermot mennä :-) Mulla on ton koukistuksen kanssa aina pt-treeneissäkin ongelmia, kun en saa sitä tukea millään liikkumaan, mikä tulee tohon reiden päälle, nyt ei ollut Harria auttamassa, piti ihan itse selvitä :-) Muutenkin ne säädöt oli jotenkin vinksallaan, mutta en oikein tajunnut, että mitä olisi pitänyt vielä säätää. Sain kuitenkin sarjat tehtyä ja hyvin lopussa hapotti! Lantionnostossa taas yläselän alla oleva penkki ei pysynyt oikein paikoillaan, tein sen siis Smithissä ja tuin yläkropan penkkiin. Ei vaan toiminut, penkki lähti alta. Luovutin, plääh!

Alkaa tuolla pakaroissa kuitenkin jotain muotoa olla! Niin tosin edelleen mahassakin...Pakaralaitteen jätin väliin, en tiennyt missä tuolla on kyseinen laite ja oli vähän tiukan aikataulun kanssa taas liikenteessä, kun piti ehtiä kampaajalle. Päätin kyllä, että sai olla viimeinen minuuttiaikatauluinen treeni! Jatkossa säädän päivä kuviot niin, että salilta ei ole kiire pois!

Huomenna sitten etureisiä. Vielä ne on kevyesti lauantain rääkistä kipeät, mutta enköhän mä hyvän treenin saa silti tehtyä. Etureisissäkin alkaa tavaraa olla :-)Huomenna on sitten vihdoin se viiminen työpäivä ennen opintovapaata. Työvuoro on 11-16, joten ehdin aamulla hienosti salille. Töiden jälkeen ajankin Hämeenlinnaan kokeilemaan voimamieslajeja :-) Tiimikaveri oli käynyt Heavy eventsin ständillä Expossa ja houkutteli mut tonne avoimiin harjoituksiin. Päästään nostelemaan kiviä ja kaikkee muuta kivaa. Siitä sitten lisää huomenna, jos vielä illalla jaksan!

Huomenna taitaa ainakin Tampereella paistaa aurinko, joten ihanan aurinkoista torstaita!

2 kommenttia: