Kansikuva

Kansikuva

maanantai 7. lokakuuta 2013

Uusi treeniohjelma ja lisää ruokaa!

Ensin pikaisesti viikonlopusta, minkä vietin Tallinnassa 11 minulle todella tärkeän naisen kanssa. Ihana viikonloppu, paljon naurua, vakaviakin juttuja, shoppailua, hyvää ruokaa ja suurin osa ajasta oltiin tiarat päässä. Kyllä :-) Ihmiset katseli meitä hieman hymyillen, mikä on mahtavaa, sillä jos yhdenkin ihmisen fiilis parani mun tiaran vuoksi, niin sen pitäminen kannatti!Nautin siitä, että sain syödä pari kertaa ravintolassa ihan mitä vaan. Perjantaina söin ensin laivan buffassa, aika lailla just semmosta ruokaa, mitä pitääkin, määrät heitti, koska vaaka ei päässyt mukaan reissuun. Tallinnassa söin kotoa pakkasesta mukaan ottamia kanapalasia, lisäksi kukkakaalia, parsakaalia, tomaattia ja kurkkua sekä raejuustoa. Aamupalana raejuustoa, mehukeitto ja pilttiä, jälkimmäiset toiset Suomesta mukana.

Lauantaina söimme Peppersack-nimisessä ravintolassa, missä otin kanavartaan riisin kera ja se oli oikein hyvää! Meidän kanaruoan valinneiden ateriat tuli pöytään vasta, kun muut olivat jo melkein syöneet ja saimme ilmaiseksi vodka-snapsit :-) Ylläripylläri mä jätin sen väliin, mutta pöydässä oli uhrautuvia ystäviä, jotka auttoivat sen juomisessa :-)

Sunnuntaina söimme Afrikkalaisessa ravintolassa ja otin sielläkin kanaa riisin kera. Oli todella hyvää! Otin vielä hummusta leivän kera alkupalaksi ja hummus oli todella herkullista, nam! Kotimatkalla laivassa söin kanaa ja kasviksia.

Hammastikku toimi haarukkana :-)

Tänään sitten olikin paltsua oman valmentajan Mikon ja Jarin kanssa. Sain taas pyörähdellä alusvaatteissa, mutta ei se tuntunut nyt ollenkaan niin kamalalta ja eipä sitä kisoissakaan hirveästi kangasta ympärillä ole eli paree vaan tottua tuohon :-)

Jalat on hyvät ja niiden treenin ei tarvii nyt mitään extraa panostaa eli enää enää viikottaisia jalkatreenejä pt:n kanssa. Jari ei halua, että mä jään tuomareiden mieleen vaan järkyttävistä reisista ja saan palautteeksi, että kannattaisi treenata yläkroppaakin välillä :-) Pakaroihin tarviin lisää tavaraa, samoin yläkroppaan, selkään ja olkapäihin ja tietysti käsiinkin. Yläkroppa on ihan ok, mutta lihasta saa olla enemmän. Keskivartalon treenin päättää Jukka perjantaina ja alan tekemään hänen ohjeiden mukaan vatsaa 3 krt/vk.

Pyysin Mikolta muutama viikko sitten rankempaa treeniohjelmaa ja sitä saa mitä tilaa :-) Jarikin tuolle vähän hymähteli, että aika rankkaa treeniä. Sain luvan käydä kerran viikkoon crossfitissä Kuntotehtaalla, mutta vähän nuo epäilivät etten noiden treenien jälkeen jaksa, joten katsellaan, kuinka käy :-)

Ohjelma on 5-jakoinen, ekan päivänä treenaan selän ja takaolkapäät, toisena rinta, ojentajat ja hauiksen, kolmantena etureidet ja pakarat, neljäntenä olkapäät ja viidentenä takareidet ja pakarat. Monissa liikkeissä on 5 sarjaa ja 6-8 tai 8-12 toistoa eli isommilla painoilla tulen tekemään kun ennen.

Jonkin verran on uusia liikkeitä ja pääsen tekemään mm. kyykkyä, sekä etu- että takakyykkyä, kivaa! Mave pysyi edelleen ohjelmassa mukana ja sarjoja on 5 eli pääsen tekemään sitä ihan kunnolla!

Levosta ja palautumisesta oli myös puhetta. Pitää osata kuunnella kroppaansa ja muistaa noiden tärkeys! Treeni on nyt tosi rankka ja mun pitää osata kuunnella kroppaa, että miten se jaksaa. Jarin mielestä on ihan hyvä, että oon joka neljäs viikko koulussa ja siltä viikolta jää treenit väliin, tulee väkisin se lepoviikko. Noille viikoille olisi hyvä saada vielä hieronta mukaan, se voi aikataulullisesti olla hankalaa, mutta katsellaan.

Mitähän vielä? Tehtiin Mikon kanssa vielä toi olkapääpäivä ja oli hyvä! Kyllä luulisi tolla olkapäät alkavan pyöristyvän! Kaikin puolin aamupäivästä jäi todella hyvä fiilis! Mulle sanottiin, että mua käsitellään jatkossa kilpailijana, en oo enää tavallinen kunnonkohottaja, aika mieletöntä :-) Sohvamössykästä tulikin urheilija!

Niin ja ruokaa tulee lisää, vielä ei oo postilaatikko kolahtanut, mutta vähän siitä jo juteltiin. Lisää hiilaria ja lihamääräkin kasvaa. Laittelen siitä sitten lisää vaikka huomenna. Viikonloppuna sain jo pientä kuittailua siitä, että syön paljon ja usein, nyt sitten vielä enemmän :-) Mutta ei sitä kasva, jos ei syö! Eikä palaudu.

Tän päivän lounas, pastaa, kanaa, tomaattia, kurkkua ja valkuaista.
Ihanaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Jiihaa mikä treeniohjelma :) Mie en kestä siun perässä hei! Venaile vähän ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ehdi nyt venailemaan :-) Just tänään kiittelin tätä opintovapaata, enhän mä millään jaksaisi töitä tehdä noiden treenien jälkeen!

      Poista