Kansikuva

Kansikuva

torstai 3. lokakuuta 2013

Voimanaistreeniä :-)

Eilen oli kiireinen päivä, mutta just täydellinen! Kävin aamusta taas salilla, missä ei ollut juuri ketään, ihan mahtava treenata siellä! Tein etureisiä ja hyvältä treeni tuntui. Totesin, että reiden ojennuksessa 11-12 toiston jälkeen tulee maitohapot jylläämään, ihan joka sarjassa just noissa toistoissa. Kun sarjan pituus on 15-20 toistoa, niin noi vikat on kyllä aina niin tuskaa, eikä auta, vaikka vähentäisi painoa. Mutta siitä se lihas kehittyy, no pain no gain!

Treenin jälkeen kiiruhdin töihin tekemään viimeisen työvuoron ennen opintovapaata. Päivä meni mukavasti ja herkutkin kelpasi työkavereille. Ootte ihan parhaita työkamuja, kyllä teitä ikävä tulee!

Töistä ajoin Hämeenlinnaan Heavy Events -salille testaamaan voimamieslajeja. Nyt on niska kipee ja kädet mustelmilla, mutta oli kivaa!

Ensin lämmiteltiin tukinnnostolla. Sitten nosteltiin 50kg painavaa kiveä ensin reisille ja siitä rinnan päälle. Ei ollut helppoa nostaa ihan pyöreää kiveä! Siitä sitten farmarikävelyyn,  tässä kuvassa oon nostamassa noita palikoita, kumpikin painaa 55kg, noiden kanssa sitten käveltiin joku 25m pariin otteeseen.

Farmarikävely, 2x 55 kg
 Seuraavaksi nosteltiin säkkiä, polven kautta rinnalle ja siitä kävelemään. Säkki painoi 50kg ja tuon kanssa käveltiin pariin otteeseen joku 100m. Säkki ei tuntunut painavalta, mutta happi tuntui loppuvan ja lopussa mulle jotenkin painoi toi säkki vyöhön ja alkoi tuntua pahalta.
Pieni ja siro :-)
Farmarikävely
Farmarikävelyssä toi räkki painaa 45kg, se nostettiin ylös ja käveltiin :-) Mulla oli vikalla lenkillä 135kg painoa ja se ei ollut vielä kovin paha, olisi mennyt kyllä enemmänkin. Niskaan toi kyllä otti ja nyt jomottaakin vähän päätä. Toi oli kiva laji, riitti, että oli vahvat jalat :-)

Nyt lähden Tallinnaan viikonlopun viettoon ihania ystävien kanssa. Maanantaina sitten tapaaminen valmentajien kanssa kisajutuista ja saan uuden treeniohjelmanakin, mahtavaa! Ihanaa viikonloppua!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti