Kansikuva

Kansikuva

tiistai 8. lokakuuta 2013

Ruokaa, ruokaa, enemmän ruokaa!

Eilen illalla kolahti postilaatikko ja sieltä löytyi uudenkarhea ruokavalio! Pyörää ei ihan kokonaan uudelleen keksitty eli sama vanha runko oli, mutta vähän oli ruokaa tullut lisää. Tai oikeastaan aika paljon :-)

Jatkossa kaurapuuro on joka aamu mukana eli aamulla saan syödä sekä puuroa että rahkaa tai vaihtoehtoisesti munakkaan. Iso tuo aamupala kaurapuuron kanssa on, mutta treenaan 5-6 päivänä viikossa ja kulutus on aika kova. Lihasta tässä kasvatellaan lisää, joten ruokaa pitää lisätä.

Lounas pysyi muuten entisellään, mutta lihan määrä vähän lisääntyi, lisäksi treenipäivinä syön myös tällä aterialla hiilareita. Syön aina treenin jälkeen "päivällisen" riippumatta kellonajasta ja tänään siis tuon lounaan vasta nyt illalla. Oli aika paljon syötävää :-)

Kanaa, pastaa, kurkkua, tomaattia, parsakaalia, kukkakaalia, raejuustoa, oliiviöljyä ja mausteita.

Välipala on sama vanha, pääsääntöisesti työn proteiinipatukan ja cashew-pähkinöitä. Voin myös tehdä eräänlaisen pannarin, mutta yleensä se on kahvin kanssa tuo patukka ja pähkinät. Alla olevassa kuvassa ihan maailman paras patukka <3 Harmi ettei noita saa Suomesta!

Päivän paras hetki :-)

Päivällinen on aika reilu, lihaa, hiilaria ja kasviksia. Tämän aterian syön aina treenin jälkeen, sillä tässä on eniten hiilareita ja sitähän ne lihakset tarvii! Päivällisella on hiilaria, lihaa,  vihanneksia ja kananmunan valkuaista.

Sitten vielä iltapala, siihen ei tullut mitään muutoksia. Rahkaa tai raejuustoa, marjoja, soijalesitiiniä ja vehnäleseitä, mitä en tosin ota, kun mun vatsa ei niistä tykkää. Voisi kyllä ehkä pitkästä aikaa kokeilla uudestaan.

Nyt on kyllä ton mega-aterian jäljiltä vatsa ihan pallona ja ei paljon iltapalaa tee mieli! Mietin, että jos korvaisin iltapalan Block-proteiinijuomalla, kun sekin on sallittua. Se ehkä uppoaisi, rahka ja marjat ei kyllä.

Mietin joitain kuukausia sitten, että olisi varmaan vaikea alkaa syömään enemmän ja mahdollisesti sitä kautta saada lisää kiloja. Alunperin meillä (=mun valmentajalla) oli ajatuksena lisätä ruokaa hyvin maltillisesti ja ehkä muutama kilo saada lisää painoa. Mutta näillä eväillä painoa voi varmaan tulla vähän enemmänkin. En usko, että tarkoitus on kerätä isoja kilomääriä lisää, mutta lihas ei ilman ruokaa (ja lepoa) kasva ja dieetillä sitä lihasta aina lähtee pois, on siis oltava, mitä dieetata.

Nyt ei tuo ajatus tunnu yhtään pahalta. Mulla on jotenkin niin selkeänä tavoite mielessä ja haluan tehdä sen eteen töitä! Treenata, syödä, levätä, kävellä korkkareilla, harjoitella poseerauksia jne., paljon on tekemistä! Pään kanssa on ollut paljon vaikeuksia syksyn aikana ja aloitin mentaalivalmennuksenkin, mutta nyt siirrettiin huomista aikaa eteenpäin, kun ei vaan yksinkertaisesti ole nyt oikein mitään ongelmaa, mistä haluaisin puhua. Aika mahtavaa :-) Ei edes huominen Teron jalkatreeni ahdista yhtään, päinvastoin, innolla odotan! Tilasin tänään salilla nähdessäni sellaisen jalkatreenin etten jää niitä kaipaamaan :-) Jatkossa treenailen pt:n kanssa yläkroppaa ja teen itsekseni jalat.

Loppuun vielä kuva mun treeneihin kuuluvista lisäravinteista, jokunen purkki on, mistä jauheita pitää mitata :-) Latausjuoma, treenijuoma ja palautusjuoma. Tavallinen kuntoilija ei noita kaikkia tarvitse, mutta kun enemmän treenaa, niin noi auttaa sekä siihen treeniin että palautumiseen. Saa työlleen paremman vasteen.


Nyt harkitsen vielä hetken iltapalaa ja sitten sen jälkeen unille ja aamulla taas Wolfille treenaamaan. Huomiseen :-)

2 kommenttia:

  1. Heipsan! Oletko kokeillut vehnäleseitä niin että turvotat vedessä ensin? Mun massulle sopii paremmin näin. Tsemppiä! T. Jaana N.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuollein mä niitä söin, kun en halunnut pilata rahkaani niillä, ne oli itse asiassa ihan hyviä turvotettuina. Pitää ehkä kokeilla uudestaan, ovat olleet jo useamman kuukauden tauolla. Kiitos :-)

      Poista